Τρίτη, 19/03/2024 | 10:18

Στους 19 οι νεκροί από τις πλημμύρες στη Μάνδρα – Δύο σοροί βρέθηκαν στη θάλασσα

1748 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/11/2017, 11:55 πμ | 0 σχόλια

 

 

Πρόκειται για δύο άνδρες – Η μια είχε σφηνωθεί σε βράχια – Νωρίτερα πυροσβέστες είχαν εντοπίσει νεκρό έναν άνδρα σε αποθήκη στη Μάνδρα
Δεν έχει τέλος η τραγωδία από τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο καθώς λίγο μετά τις 11 το πρωί το Λιμενικό ανακοίνωσε ότι εντόπισε δύο σορούς στη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στα 19.
ΘΕΜΑ 104,6 FM. Συντονίσου από τις 20 Νοεμβρίου με το πιο ενημερωτικό ραδιόφωνο της πόλης
Η μια από τις σορούς είχε, μάλιστα, σφηνωθεί σε βράχια πίσω από τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη και χρειάστηκε η συνδρομή των ανδρών της ομάδας υποβρυχίων καταστροφών προκειμένου να ανασυρθεί.
Και οι δύο σοροί, που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ανήκουν σε άνδρες ηλικίας περίπου 55 και 42 ετών, έχουν μεταφερθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο.
Λίγη ώρα νωρίτερα η πυροσβεστική είχε ανακοινώσει ότι εντοπίστηκε ο 17ος νεκρός σε αποθηκευτικό χώρο στη Μάνδρα.
Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής της Πυροσβεστικής Κωνσταντίνος Γιόβας, ο νεκρός εντοπίστηκε εντός επιχείρησης στην Μάνδα Αττικής, κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου, και αυτή την στιγμή γίνονται ενέργειες να ανασυρθεί. Καθώς υπάρχει διαρροή αερίου, όπως διευκρίνισε ο κύριος Γιόβας, η ανάσυρση είναι δύσκολη και δεν μπορούν οι πυροσβέστες να χρησιμοποιήσουν ειδικά εργαλεία, ενώ ο χώρος της επιχείρησης είναι γεμάτος λάσπη και φερτά υλικά.

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα