Παρασκευή, 29/03/2024 | 12:07

Επιτυχημένη η εκδήλωση του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Πρέβεζας : «Μιλάμε για τις έμφυλες διακρίσεις – Αφηγήσεις Γυναικών»

1312 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/11/2017, 3:49 μμ | 0 σχόλια

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Νοεμβρίου η εκδήλωση του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Πρέβεζας με θέμα: «Μιλάμε για τις έμφυλες διακρίσεις – Αφηγήσεις Γυναικών». Την εκδήλωση τίμησαν με τις ομιλίες τους η κα Παρασκευή Κοψιδά-Βρεττού, Διδάκτωρ Φιλολογίας & Συγγραφέας και η κα Παναγιώτα Μητροκώστα, Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου σε θέματα Κοινωνικής Πρόνοιας & Αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας και ακολούθησε ένα ιδιαίτερα γόνιμος διάλογος.

Η Ομάδα Θεατρικού Παιχνιδιού – Φίλοι Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρέβεζας πλαισίωσε την εκδήλωση με το βιωματικό εργαστήρι: «Το κομμάτι που… (δεν) λείπει». Με τη χαρά του θεατρικού παιχνιδιού και με ερέθισμα, «Το κομμάτι που δεν μας λείπει», πλάσαμε το δικό μας έργο, θεατρικό, ζωγραφικό, μουσικό και ανακαλύψαμε ότι ο καθένας μας είναι πανέμορφα μοναδικός.

 

Τα Στελέχη του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών  θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση και να θυμίσουν σε όλες τις γυναίκες : «δεν είσαι η μόνη – δεν είσαι μόνη», …μίλησέ μας!

Παροτρύνουμε όλες εκείνες τις γυναίκες που υποφέρουν σιωπηλά να υπερβούν την εσωστρέφεια αυτής της μοναξιάς και, επιδεικνύοντας μηδενική ανοχή στη βία, να απευθυνθούν στο Κέντρο μας.

Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Πρέβεζας:  Ιωνίας 6, 2682024444- 2682089667, E-mail: womenaid@1485.syzefxis.gov.gr

Facebook: Συμβουλευτικό Κέντρο Πρέβεζας

 

ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΎ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα