Παρασκευή, 19/04/2024 | 06:48

Κομιτάτο και κόσμος Ν. Πρέβεζας πήραν άριστα!-επιτυχημένη πρωτοβουλία για στήριξη των πλημμυροπαθών της Μάνδρας Αττικής!

2339 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/11/2017, 5:27 μμ | 0 σχόλια

 

Οι φονικές Πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής, είχαν άγγιξαν την ευαισθησία και των ανθρώπων του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, που σε χρόνο ρεκόρ, προγραμμάτισε και υλοποίησε πρωτοβουλία στήριξης για τους συνανθρώπους μας. Η Πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας, όπου έφτασε κόσμος κάθε ηλικίας που προσέφερε είτε από το περίσσευμά του είτε ακόμα και από το υστέρημά του, προκειμένου να στηρίξει τους πληγέντες στη Μάνδρα Αττικής. Άνθρωποι από την Πρέβεζα, από τον Άγιο Θωμά, από τη Νέα Σινώπη, αλλά και άλλες μεριές του νομού Πρέβεζας, έφτασαν εκεί, για να στηρίξουν με τον τρόπο τους, τους συναθρώπους τους, που το έχουν ανάγκη.

Η μεταφορική του κ. Τσάλη, από την Πρέβεζα, δέχθηκε να μεταφέρει αφιλοκερδώς το υλικό που συγκεντρώθηκε και ήταν τρόφιμα, ρούχα για παιδιά, άνδρες, γυναίκες, ευχαριστούμε πολύ! Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλον αυτόν τον κόσμο, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Κομιτάτου, που πραγματοποίησε μία ακόμη φιλανθρωπική δραστηριότητα. Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας και κόσμος πήραν άριστα, μέσα από αυτή τη συνεργασία. Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, το υλικό που συγκεντρώθηκε θα φτάσει στο δημαρχείο της Μάνδρας Αττικής και από εκεί θα διανεμηθεί σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Συγχαρητήρια σε όλο τον κόσμο που συμμετείχε, συγχαρητήρια στους φίλους και τις φίλες του κομιτάτου, που μέσα σε δύο μέρες, κατάφεραν να κάνουν κάτι τόσο σημαντικό. Από την Πλευρά τους, τα μέλη και οι φίλοι του Κομιτάτου, σας καλούν να συμετέχετε στην οργανωτική ομάδα του. Να εγγραφείτε μέλη στο σύλλογο κλπ.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα