Πέμπτη, 28/03/2024 | 19:40

Ιωάννινα : ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ Μαθητές του 7ου Δημοτικού φύτεψαν ένα πράσινο σφενδάμι

1423 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/11/2017, 11:45 πμ | 0 σχόλια

 

 

 

Ένα πράσινο σφενδάμι στολίζει από σήμερα το παρκάκι που βρίσκεται κοντά στις αυλές των σχολείων  του 7ου Δημοτικού και του 1ου ειδικού Δημοτικού Ιωαννίνων.

Οι μαθητές του πρώτου τμήματος της έκτης του 7ου Δημοτικού μαζί με το δάσκαλο τους Ηλία Θεοχάρη φύτεψαν το σφενδάμι στο παρκάκι, ενώ ενημερώθηκαν παράλληλα για τους ενδεδειγμένους τρόπους περιποίησής του.

Το πράσινο  σφενδάμι πρόσφερε στο Δήμο Ιωαννιτών ο  Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Ιωαννίνων και το τμήμα Πρασίνου με τη σειρά του ανέλαβε την πρωτοβουλία φύτευσής του στο 7ο Δημοτικό σχολείο.

 

«Αρχικά ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος για την πολύ όμορφη αλλά και ουσιαστική κίνησή του. Σαν Δήμος επικροτούμε και στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που σαν στόχο έχει την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, ειδικά των παιδιών. Είμαι σίγουρη ότι όλοι μαθητές του 7ου δημοτικού θα αγαπήσουν και θα φροντίζουν το νέος τους δέντρο για να το δουν να μεγαλώνει μαζί τους», ανέφερε η αντιδήμαρχος Πρασίνου, Ελένη Βασιλείου η οποία έκανε ταυτόχρονα γνωστό πως στο επόμενο διάστημα θα φυτευθεί ένα ακόμα σφενδάμι στο ίδιο παρκάκι προκειμένου να δημιουργηθούν δύο φυσικά σκίαστρα για τα παγκάκια που βρίσκονται εκεί.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα