Παρασκευή, 29/03/2024 | 02:01

Βρίσκει το δρόμο για τα δίχτυα!!! ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ 0-2

1924 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/10/2017, 1:26 μμ | 0 σχόλια

 

Τι κι αν πέρασαν οι πρώτες τρεις αγωνιστικές χωρίς ο ΠΑΣ Πρέβεζα, να έχει κάποιον από τους παίκτες του να χριστεί σκόρερ και το γκολ αγνοούνταν, ήρθε ο εντός έδρας με τον Αχέρων Καναλακίου να μπει το πρώτο γκολ και ήρθε και μία ακόμη νίκη με τον Ηρακλή Αγίου Γεωργίου και δύο γκολ. Ο ΠΑΣ Πρέβεζα χτίζει ένα σερί με ν΄λικες και γκολ και μακάρι να το διευρύνει όσο το δυνατόν περισσότερο!

 

Σκόρερ: Κατσούλας 20’ (σουτ), Λεόπουλος 75’ (σουτ)

Διαιτητής: Κωνσταντίνου

Βοηθοί: Μπάκος – Γκούμας

Ηρακλής Αγ. Γεωργίου (Ρακόπουλος): Τσάιμος, Κιούρα, Σούκου, Βάσσιος, Γάκης (48’ Δημολίτσας), Χρήστου, Παντελίδης, Σερέτης, Κίτσιος, Κολιός (83’ Λιόντος), Σαλτογιάννης (46’ Ζάβαλης).

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μπέκας): Κώτσης, Πανταζής, Ντέντι (76’ Τουργέλης), Λεόπουλος, Ντιό, Δημουλιάς, Σκαμνέλος, Ντέτσικας (82’ Λιάσκος), Τσάλας (80’ Χουλιάρας), Μπόμπορης, Κατσούλας (56’ Μουρεχίδης).

 

Την παρακάτω δήλωσε έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Άγγελος Μπέκας, μετά το ματς με τον Άγιο Γεώργιο:

«Είχαμε το ευτύχημα να προηγηθούμε σχετικά νωρίς στο σκορ και αξιοποιήσαμε αυτό το 1-0. Παίξαμε καλύτερα, ηρεμήσαμε. Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο πάρα πολύ καλό. Μου άρεσε η ομάδα του Αγίου Γεωργίου. Δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματα που έχει φέρει μέχρι τώρα. Οι τρεις βαθμοί μετράνε. Να έχουμε υγεία και προχωράμε.

Φυσιολογικό είναι να βελτιωνόμαστε αγώνα με τον αγώνα. Αυτό θέλουμε όσοι είμαστε κοντά στην ομάδα. Περιμένουμε περισσότερα πράγματα από όλα τα παιδιά και περιμένουμε να είμαστε σε κάθε αγώνα στο 100%».

 

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Πρέβεζα, Δημήτρης Κατσούλας:

«Το αποτέλεσμα κρίθηκε στην κατοχή που είχαμε από το ξεκίνημα. Είχαμε καλή κυκλοφορία μπάλας. Το θέλαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι, γιατί κακά τα ψέματα, στοχεύουμε στην άνοδο. Με τη βοήθεια του Θεού και με πάθος σε κάθε αγώνα θα τα καταφέρουμε.

Είναι βέβαια νωρίς ακόμη για να πούμε το οτιδήποτε. Τώρα έχουμε μπροστά μας την Καρυά, που πηγαίνει καλά. Θα είναι ένα μίνι-ντέρμπι. Θα είμαστε λιοντάρια μέσα στο γήπεδο και θα παλέψουμε για να κερδίσουμε».

 

Ένα «ευχαριστώ» προς τους φιλάθλους του ΠΑΣ

 

Το Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα ευχαριστεί ολόψυχα τους φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν στον Άγιο Γεώργιο και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας.

Έχουμε επισημάνει από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΣ είναι το «ζωντανό κύτταρο» της μεγάλης «κιτρινόμαυρης οικογένειας».

Ένα «χειροκρότημα» αξίζει και σε αυτούς…

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα