Πέμπτη, 28/03/2024 | 22:23

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Α’ ΒΑΘΜΟΥ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

894 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/10/2017, 7:04 μμ | 0 σχόλια

Προς Όλους τους συναδέλφους

 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 2-10-2017

 

Κατά τις εργασίες της μαζικότατης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Οκτώβρη υπερψηφίστηκε από τους συναδέλφους η παρακάτω Απόφαση, που αφορά την συνέχιση της Απεργίας-Αποχής από τις διαδικασίες της «αξιολόγησης»:

  1. Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις ενάντια στην αντιλαϊκή «αξιολόγηση», για να υλοποιηθεί και να πετύχει η ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ από όλες τις διαδικασίες.
  2. Δεν νομιμοποιούμε καμιά «αξιολόγηση», που θα γίνει για εμάς, χωρίς εμάς.
  3. Συμπληρώνουμε τις σχετικές Δηλώσεις συμμετοχής στην απεργία-αποχή, που έχουν δοθεί από στο σύνολο των συναδέλφων. Σε κάθε Δήμο συμπληρώνουμε συγκεντρωτική Δήλωση, εις διπλούν και καταθέτουμε το ένα αντίγραφο στο πρωτόκολλο του Δήμου μας (το πρωτοκολλούμε) και το άλλο στο Σύλλογο.
  4. Καταγγέλουμε τις πιέσεις, που ήδη ασκούνται από πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες σε υπαλλήλους και προϊσταμένους, προκειμένου να σκύψουν το κεφάλι και να μην συνταχθούν με τις συλλογικές αποφάσεις του συνδικαλιστικού κινήματος.

Όλοι οι συνάδελφοι αξιολογούμενοι & αξιολογητές καλύπτονται απόλυτα συνδικαλιστικά και νομικά και δεν έχουν καμία βάση οι απειλές ότι οι συνάδελφοι, που δεν θα μετέχουν στις διαδικασίες της αξιολόγησης θα απολυθούν ή θα χάσουν τη θέση τους και άλλα παρόμοια.

  1. Καλούμε όλους τους συναδέλφους – υπαλλήλους και προϊσταμένους – να σταθούν απέναντι στην απεργοσπαστική, διασπαστική επιλογή, απέναντι στην τροπολογία Γεροβασίλη, που ψήφισαν μαζί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ.

Να μην δεχτούν να αποδυναμωθεί η συλλογική δράση και αγωνιστική διεκδίκηση.

Να δώσουμε μαζί την μάχη για υπηρεσίες στην υπηρεσία του λαού, ενάντια στις αντεργατικές-αντιλαϊκές στοχεύσεις, για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, ενάντια στις απολύσεις, για κάλυψη των μισθολογικών μας απωλειών, ενάντια στην τιμωρητική λογική κυβέρνησης και κομμάτων, που ψηφίζουν-στηρίζουν την αντεργατική πολιτική.

  1. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την επιτυχή έκβαση της μάχης αυτής.

 

Μπορούμε να ακυρώσουμε την τροπολογία Γεροβασίλη, όπως ακυρώσαμε τον νόμο Μητσοτάκη και βασικές πλευρές του νόμου Βερναρδάκη.

 

Για το  Δ.Σ του συλλόγου

 

                 Ο Πρόεδρος                                                        Η Γραμματέας

 

                 Μισηρλής Γεώργιος                                              Σαρόγλου Μαρίνα

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα