Παρασκευή, 19/04/2024 | 08:44

Τον Δήμαρχο Πρέβεζας επισκέφθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Συρρακιωτών.

978 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/10/2017, 4:49 μμ | 0 σχόλια

 

 

Συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Συρρακιωτών  Πρέβεζας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος  Χρήστος Μπαϊλης .

Στην  συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι αντιδήμαρχοι   τεχνικών υπηρεσιών Ευάγγελος Γιαννουλάτος και περιβάλλοντος Ευάγγελος Ροπόκης καθώς και οι Συρρακιώτες στην καταγωγή Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρήστος Νέσσερης, Ευάγγελος Συγκούνας και Δημήτρης Αυδίκος.

Ο κ.Μπαϊλης συνεχάρη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την  εκλογή του υπογραμμίζοντας τον σημαντικό ρόλο που  διαδραματίζουν οι Συρρακιώτες στα τοπικά δρώμενα  και κυρίως στην διατήρηση της παράδοσης.

Τα μέλη του Δ.Σ του Συνδέσμου  έθεσαν  υπόψη του Δημάρχου Πρέβεζας και των συνεργατών του  αιτήματα , θέσεις και προτάσεις  στις οποίες περιλαμβάνονται  η αναβάθμιση του κτιρίου του Μουσείου Συρρακιωτών  καθώς και οι ονοματοδοσίες οδών  της πόλης στη μνήμη του μεγάλου δωρητή Χριστόφορου Ρίζου και του  επίσης  διακεκριμένου  Συρρακιώτη ποιητή Κώστα Κρυστάλλη.

Τόσο οι εκπρόσωποι του Συλλόγου  αλλά και  η  Δημοτική Αρχή  υπογράμμισαν την εξαιρετική έως σήμερα μεταξύ τους συνεργασία η οποία όπως ανέφεραν θα συνεχιστεί   και θα διευρυνθεί σε ακόμη περισσότερα  επίπεδα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα