Παρασκευή, 29/03/2024 | 01:21

Συνεργασία του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετέωρων και Μουσείου Μανιταριών με την ΟΛΥΜΠΟΣ

703 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/10/2017, 2:33 μμ | 0 σχόλια

ο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετέωρων και Μουσείο Μανιταριών και η ΟΛΥΜΠΟΣ, ενώνουν για δεύτερη χρονιά τις δυνάμεις τους με ένα στόχο: Την  ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης των μαθητών. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τη συμμετοχή τους στα εκπαιδευτικά προγράμματα που διαθέτει το Μουσείο, την οποία η ΟΛΥΜΠΟΣ χρηματοδοτεί.

Έτσι, 3000 μαθητές θα μπορούν να απολαύσουν όχι μόνο την επίσκεψή τους στο Μουσείο, αλλά και τη συμμετοχή τους σε ένα από τα έξι θεματικά περιβαλλοντικά του προγράμματα, ΔΩΡΕΑΝ.

Η ΟΛΥΜΠΟΣ, που φημίζεται για την κορυφαία ποιότητα και την υψηλή διατροφική αξία των προϊόντων της, αποδεικνύει έμπρακτα για μία ακόμη φορά, ότι συνεχίζει το έργο της κοινωνικής προσφοράς, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό, τη στιγμή μάλιστα που συμβαίνει σε περίοδο μεγάλης οικονομικής στενότητας.

Γίνεται, δε, ακόμη μεγαλύτερη αφού αναφερόμαστε σε μία εταιρεία η οποία παράγει τα προϊόντα της μόνο στην Ελλάδα και μόνο από ελληνικές πρώτες ύλες. Όταν μάλιστα συνεργασίες σαν αυτή αφορούν μία εταιρεία παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων, που στηρίζεται στις αγνές φυσικές πρώτες ύλες και ενός Μουσείου, που η προστασία της φύσης είναι πρώτο του μέλημα, τότε η συνεργασία αυτή δεν μπορεί παρά να είναι παραγωγική και ιδιαίτερα αποτελεσματική.

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών πιστό στη φιλοσοφία και τις αξίες του, επιδιώκει κάθε συνεργασία που συμβάλλει σε αυτήν την κατεύθυνση, αλλά και διευκολύνει την πρόσβαση, ιδιαίτερα των μαθητών, σε μια μαθησιακή διαδικασία όπου κυριαρχούν οι αρχές της περιβαλλοντικής ευαισθησίας και δράσης.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια την ΟΛΥΜΠΟΣ και να τη συγχαρούμε για τις πρωτοβουλίες της.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα