Πέμπτη, 28/03/2024 | 09:20

Ποινή κάθειρξης 48 ετών σε πατέρα που βίαζε τις τρεις κόρες του

885 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/10/2017, 7:12 μμ | 0 σχόλια

Με αυστηρότητα που ανταποκρίνεται όμως στο κοινό περί δικαίου αίσθημα, αντιμετώπισε σήμερα το Μεικτό Κακουργιοδικείο Μυτιλήνης έναν 55χρονο συνταξιούχο κατώτερο αξιωματικό του Στρατού κατηγορούμενο για βιασμούς και ασελγείς πράξεις σε βάρος των ανήλικων θυγατέρων του. Του επέβαλε ποινή κάθειρξης 48 ετών για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή, της αιμομιξίας κατά συρροή, της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή, της ασέλγειας κατά συρροή και της κατοχής πορνογραφικού υλικού.

Ο 55χρονος, που ζούσε έως τη σύλληψη του, την άνοιξη του 2016, στην κοινότητα Κάτω Τρίτος της Λέσβου, είχε τρεις κόρες, 10, 15 και 17 ετών σήμερα. Τις δύο μεγαλύτερες -όπως αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας- τις βίαζε τουλάχιστον από το 2012 όταν η μία ήταν 10 και η άλλη 12 ετών.

Η μητέρα τους, που ήταν βασικός μάρτυρας κατηγορίας και η οποία είχε καταγγείλει πέρυσι τον σύζυγο της, υποστήριξε ότι δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό, μέχρι που πέρυσι ενημερώθηκε από τη 14χρονη τότε κόρη της η οποία μην αντέχοντας άλλο, αποκάλυψε την εφιαλτική αλήθεια που ζούσε εκείνη και η αδερφή της.

Στην κατοχή του κατά τη σύλληψη του καταδικασθέντος σήμερα, βρέθηκε επίσης και πορνογραφικό υλικό.

Ο καταδικασθείς είχε ομολογήσει με κάθε λεπτομέρεια τις πράξεις του, σήμερα όμως στη δίκη αρνήθηκε τις κατηγορίες ισχυριζόμενος ότι «υπέγραψε χωρίς να φορά τα γυαλιά του».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα