Πέμπτη, 28/03/2024 | 13:06

ΝΔ: 3η Συνδιάσκεψη των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων στο Μέτσοβο

2065 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/10/2017, 2:24 μμ | 0 σχόλια

 

 

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Μέτσοβο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Οκτωβρίου η 3η Συνδιάσκεψη των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας.
Κομματικά στελέχη από κάθε γωνιά της Ηπείρου αλλά και πολίτες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στις Ειδικές Κομματικές Οργανώσεις κατέκλυσαν την αίθουσα Αβέρωφ στην περιοχή του Μετσόβου στα 1350 μέτρα υψόμετρο.

 

 


Η επιλογή της συγκεκριμένης τοποθεσίας για να λάβει χώρα αυτή η συνάντηση, ήταν η ελάχιστη ένδειξη σεβασμού και ιστορικής πολιτικής μνήμης στον αείμνηστο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και ιδρυτή των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων Ευάγγελο Αβέρωφ, του οποίου η καταγωγή ήταν από το Μέτσοβο.
Παρουσιάστηκε ένα ολοκληρωμένο οργανωτικό πλάνο για την Περιφέρεια της Ηπείρου καθώς επίσης και για τις δράσεις που πρόκειται να λάβουν χώρα το επόμενο διάστημα.
Οι Ειδικές Κομματικές Οργανώσεις σκοπό έχουν να μεταδώσουν τον πολιτικό λόγο της Νέας Δημοκρατίας σε εργασιακούς και κλαδικούς χώρους κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά και να γίνονται δέκτες των θεμάτων που τους απασχολούν.
Την έναρξη των εργασιών πραγματοποίησαν οι Βουλευτές της Ηπείρου Κώστας Τασούλας, Γιώργος Στύλιος, Βασίλης Γιόγιακας και Στέργιος Γιαννάκης, ο Περιφερειάρχης της Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης καθώς επίσης και ο Δήμαρχος Μετσόβου Κωνσταντίνος Τζαφέας.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την έναρξη της Συνδιάσκεψης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος ήταν ενεργό μέλος της Ειδικής Κομματικής Οργάνωσης Ν.Δ Δικηγόρων.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα