Σάββατο, 20/04/2024 | 15:03

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν εμπλεκόμαστε σε εκλογές Επιμελητηρίων – Τι ισχύει και για το Ν. Πρέβεζας

2043 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/10/2017, 1:26 μμ | 0 σχόλια
Τέλος έχει  δώσει ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της 82ης ΔΕΘ, στα σενάρια περί δήθεν παροχής στήριξης από τη ΝΔ σε κομματικούς υποψηφίους για τις εκλογές των επιμελητηρίων. Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε από τον Γιώργο Ρούστα, Δημοσιογράφο της Εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ για το αν θα δώσει χρίσματα ή στηρίξεις στα Επιμελητήρια, Ιατρικούς Συλλόγους, ή άλλους Επιστημονικούς Φορείς. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε: «Δεν έχουμε πρόθεση να εμπλακούμε σε εκλογές επαγγελματικών φορέων. Προφανώς μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που είναι κοντά στη Νέα Δημοκρατία, αλλά δεν πρόκειται να υπάρξει καμία ουσιαστική κεντρική ανάμειξη σε αυτές τις εκλογές. Δεν ταιριάζουν ούτε στο δικό μου χαρακτήρα, και αισθάνομαι ότι αν το κάναμε δεν θα σεβόμασταν και την αυτονομία αυτών των επαγγελματικών οργανώσεων». 
Τι ισχύει και για το νομό Πρέβεζας
Κάπως έτσι και με τον πιο ΣΑΦΗ και ΕΠΙΣΗΜΟ τρόπο, καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί μικρής μερίδας στελεχών της ΝΔ στην Πρέβεζα, οι οποίοι προκαταλαμβάνοντας τον Αρχηγό της ΝΔ, διέδιδαν (και διαδίδουν) πως έχει ήδη επιλεγεί «εκλεκτός» από την κεντρική διοίκηση της Νέας Δημοκρατίας για τις προσεχείς εκλογές του ΕΒΕ… 
Δυστυχώς ο παλαιοκομματισμός προσπαθεί για μία ακόμη φορά να βάλει εμπόδια στα όσα πρεσβεύει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυρ. Μητσοτάκης περί της αυτονομίας και της ανεξαρτησίας των επαγγελματικών κλάδων και θεσμικών οργάνων.
Προφανώς μια επίσημη ανακοίνωση του Προέδρου της  ΝΟΔΕ Πρέβεζας Νίκου Τζίμα  να διαφωτίσει περισσότερο όλους μας… 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα