Πέμπτη, 28/03/2024 | 17:17

Η Πρέβεζα που βρέθηκε στο πάρτι του Μιλάνου και βέβαια… Grazie Francesco!!!

1509 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/10/2017, 5:43 πμ | 0 σχόλια

 

 

Η προειδοποίηση ήταν από την αρχή, για μια παρέα 11 ατόμων, ότι η εκδρομή, από Βενετία, προς Μιλάνο, θα ήταν καταδρομική, το είχε πει και ο Τάσος και ο Νίκος και όλοι λίγο-πολύ είχαμε υποψιαστεί, τι θα γίνονταν. Δέκα ψυχές από την Πρέβεζα και μία από την Άρτα, που ήξερε καλά τα…κατατόπια του Μιλάνου (Βασίλη Σκαλτσογιάννη ευχαριστούμε πολύ). από οργάνωση άριστα, από το διαμέρισμα, το κλείσιμο για τα βανάκια, τα εισιτήρια, τα πάντα, η μετακίνηση χωρίς χρονοτριβή και όλα ήταν στην εντέλεια. Στο Μιλάνο βέβαια βρέθηκαν και άλλοι Πρεβεζάνοι, που είχαν κανονίσει τον δικό τους τρόπο μετακίνησης, όπως και άλλα παιδιά από την Άρτα, είδαμε τον Βασίλη, τον Πέρι και την υπόλοιπη παρέα. Τα μηνύματα που έφταναν στα κινητά από την Ελλάδα, έλεγαν ότι οι φωνές ακούγονταν δυνατά, αλλά ο Ιταλός σκηνοθέτης δεν έδινε εικόνα. Στο γήπεδο βέβαια οι Ιταλοί φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τον…”Θαυμαστό κόσμο της ΑΕΚ” (σας θυμίζει κάτι το παραπάνω;). Η πλατεία Ντουόμο έζησε μεγάλες κιτρινόμαυρες στιγμές, αυτές τις μέρες, από τους φίλους και τις φίλες της ΑΕΚ, αυτό είναι γεγονός…

Εκεί εμφανίστηκε και ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Μπρούνο Τσιρίλο που μόλις τον είδαν οι ΑΕΚτζήδες εκδήλωσαν την αγάπη τους, ενώ ακούστηκε και το σύνθημα “Sexy Bruno”

 

 

Μεγάλη κούραση, όμως το τελικό αποτέλεσμα μέσα στο Μιλάνο ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για 4 χιλιάδες κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό της ΑΕΚ. Βραδιές σαν αυτή του Μιλάνου, είναι από αυτές που μένουν βαθιά χαραγμένες στο μυαλό και την καρδιά σου για πάντα και νιώθεις ευγνωμοσύνη που τις έχεις ζήσει. Το παιχνίδι έχει τελειώσει οι φωνές και τα τραγούδια δεν έχουν σταματήσει, άντε να πάρουμε το λεωφορείο για λόττο, στο ντυόμο η βόλτα για τα αδέρφια μας (Α, ρε Τάσο) είχε ως αποτέλεσμα να μας πουν οι Καραμπινιέρι να ακολουθήσουμε την πορεία. Η Πρέβεζα βρέθηκε στο πάρτι του Μιλάνου λοιπόν, αλλά ότι δεν έδειξε ο σκηνοθέτης, το έχει σε βίντεο ένας Ιταλός φίλαθλος που τα ανέβασε στο Youtube. GrazieFranceso Errante! Το ταξίδι στο Μιλάνο ήταν απίστευτη εμπειρία ζωής, τα είχε όλα, αεροπλάνα, βαπόρια και φίλους καλούς.  Στο επόμενο ταξίδι στη Βιέννη, ήδη τα πλάνα έχουν καταστρωθεί.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα