Παρασκευή, 29/03/2024 | 13:18

Αδερφός του μακελάρη του Λας Βέγκας: Κάτι έγινε και «του ‘στριψε η βίδα»

1700 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/10/2017, 7:29 μμ | 0 σχόλια

«Ήταν ένας νορμάλ τύπος χωρίς ιδιαίτερες πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις» λέει για τον 64χρονο ο αδερφός του, Έρικ
Ο αδελφός του μακελάρη του Λας Βέγκας δεν είχε την παραμικρή ιδέα για το τι σχεδίαζε ο αδερφός του, ούτε είχε προσέξει κάποια ένδειξη στη συμπεριφορά του ότι ήταν προβληματισμένος ή ότι αντιμετώπιζε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα.

Ο 64χρονος άνδρας που αιματοκύλησε το Λας Βέγκας, σκοτώνοντας εν ψυχρώ από το δωμάτιο του ξενοδοχείου τουλάχιστον 50 άτομα και τραυματίζοντας 400 άλλα, ήταν «ένας νορμάλ τύπος», όπως δήλωσε στα αμερικανικά ΜΜΕ σοκαρισμένος ο αδερφός του.
«Ήταν ένας νορμάλ τύπος, χωρίς ιδιαίτερες πολιτικές ή θρησκευτικές πεποιθήσεις. Δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο», δήλωσεο Έρικ Πάντοκ, για τον αδερφό του, Στίβεν, με τον οποίο μιλούσαν περιστασιακά στο τηλέφωνο αλλά δεν βλέπονταν, αφού έμεναν μακριά. Σύμφωνα με την δική του εκτίμηση, η αιματηρή επίθεση του αδερφού δεν είχε τρομοκρατικά αίτια αλλά ήταν αποτέλεσμα ενός νευρικού κλονισμού. «Κάτι θα του συνέβη και θα του ‘στριψε η βίδα», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν υποψιαζόμασταν τίποτα. Έχουμε μείνει άφωνοι», είπε ο Έρικ για τον ίδιο και άλλα μέλη της οικογένειάς του. «Η 90χρονη μητέρα μας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Δυσκολεύεται να αποδεχτεί τα νέα. Είμαστε όλοι βαθιά σοκαρισμένοι», πρόσθεσε.

Πηγή: Protothema.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα