Πέμπτη, 25/04/2024 | 07:15

Συνελήφθη 25χρονος, στην Πρέβεζα, με 9,2 γραμμάρια Κάνναβη-Holidays in Preveza? No Cannabis

725 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/08/2017, 9:28 πμ | 0 σχόλια

Οι συλλήψεις συνεχίζονται από την αστυνομία Πρέβεζας, που δεν τις καταλογίζουμε ευθύνες, αφού κάνει τη δουλειά της, με συλλήψεις χρηστών ινδικής Κάνναβης. Η συνέχεια είναι γνωστή, τους πηγαίνουν στον Εισαγγελέα και αφήνονται ελεύθεροι. Εν έτη 2017, πότε επιτέλους σ’ αυτή τη χώρα, θα γίνει αποποινικοποίηση της Κάνναβης; Πότε θα γίνει διαχωρισμός των ναρκωτικών; Ορισμένοι αναγνώστες στο facebook καταλογίζουν υπερβάλλοντα ζήλο στην αστυνομία της Πρέβεζας, για συλλήψεις χρηστών Ινδικής Κάνναβης, κάτι που δεν γίνεται σε άλλα τουριστικά μέρη, της χώρας. από την πλευρά μας, κρατάμε αποστάσεις από την παραπάνω άποψη, των αναγνωστών. Πάντως διακοπές στην Πρέβεζα, με Κάνναβη, δεν γίνονται! Holidays in Prevezaq No Cannabis!

Ένας ακόμη συλληφθέντας με μικροποσότητα Κάνναβης στην Πρέβεζα, 25χρονος αυτή τη φορά, σύμφωνα με το ακόλουθο δελτίο τύπου της αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες (01-08-2017) αργά το απόγευμα στο 4ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Πρέβεζας, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (9,2) γραμμαρίων.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα