Πέμπτη, 18/04/2024 | 04:26

Δήμος Ηγουμενίτσας: Συνάντηση εργασίας με τον Α’ Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΕ για θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

672 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/08/2017, 6:16 μμ | 0 σχόλια

Τον Α’ Αντιπρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και Δήμαρχο Πύλου Νέστορος κ. Δημήτριο Καφαντάρη υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας και Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Ηπείρου κ. Ιωάννης Λώλος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ηγουμενίτσας και της Κ.Ε.Δ.Ε., της πολιτικής της Κ.Ε.Δ.Ε. να βρίσκεται δίπλα στους Δήμους της περιφέρειας, καθώς και της συνεδρίασης της Επιτροπή «Οικονομικών των Ο.Τ.Α. της ΚΕΔΕ» που πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα.

Η συζήτηση εστιάστηκε στην τρέχουσα κατάσταση στην Τοπική Αυτοδιοίκησης και στις προωθούμενες αλλαγές σ’ αυτήν, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στα θέματα που αφορούν τους Δήμους της Ηπείρου.

Συζητήθηκαν επίσης και θέματα που θα απασχολήσουν το επερχόμενο Θεματικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ με θέμα «Πολιτικές για την ισότιμη συμμετοχή των ορεινών Δήμων στην αναπτυξιακή ανασυγκρότηση της χώρας» το οποίο θα πραγματοποιηθεί 8 και 9 Σεπτεμβρίου στην Κόνιτσα.

Παράλληλα στη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών των Ο.Τ.Α. της ΚΕΔΕ στην οποία συμμετείχε και ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, τέθηκαν τα πολλά οικονομικά ζητήματα των ΟΤΑ με κυριότερο όλων τα οφειλόμενα παρακρατηθέντα που δημιουργήθηκαν από το 2009 μέχρι σήμερα τα οποία οφείλει το κεντρικό κράτος προς τους Δήμους της χώρας.

Γραφείο Δημάρχου
Ηγουμενίτσας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα