Πέμπτη, 28/03/2024 | 20:12

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΒΒΑΔΑ ΣΤΗ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

651 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/08/2017, 5:06 μμ | 0 σχόλια

Προφανώς στην Κουμουνδούρου οι καλοκαιρινές διακοπές συνεχίζονται. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί ότι η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας χρειάστηκε περισσότερες από δέκα ημέρες για να «απαντήσει» σε μια ανακοίνωσή μου.

Κάπως έτσι αντιμετωπίζει και η κυβέρνησή τους τα μεγάλα και μικρά προβλήματα της χώρας και των συμπολιτών μας.

Συνεχίζουν να ζουν στην αυταπάτη τους λέγοντας ψέματα, κάνοντας μια ολόκληρη χώρα να γελά όταν τους ακούει να μιλούν «για αλήθειες»…

Δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα ότι κυβερνούν αυτό τον τόπο και ελέγχονται από την αντιπολίτευση. Κάνουν το μόνο που ξέρουν: Θέτουν θεωρητικά ερωτήματα και απαντούν μόνοι τους τρισευτυχισμένοι. Σαν να μην υπάρχει κανείς άλλος. Μόνο που δεν καταλαβαίνουν ότι ο ολοκληρωτισμός που ονειρευόντουσαν οριστικά ενταφιάστηκε από την ίδια την Ιστορία.

Το ότι η Νέα Δημοκρατία καταψήφισε το νόμο για την Υγεία είναι μια πραγματικότητα. Το ότι είχε δίκιο είναι αυταπόδεικτο. Η Λευκάδα και οι περισσότερες περιοχές της χώρας μένουν χωρίς Το.Μ.Υ. Τέτοια προχειρότητα! Τέτοιο ψέμα!

Αν η κατάσταση στη Δημόσια Υγεία έχει βελτιωθεί τα τελευταία δύο χρόνια, καλύτερα να ερωτηθούν οι πολίτες της Λευκάδας και του Μεγανησίου. Γιατί αυτοί είναι οι πολίτες που ψάχνουν να βρουν γιατρούς και δεν βρίσκουν, αυτοί είναι οι πολίτες που τρέχουν να βρουν λύση στα προβλήματά τους στην Αθήνα, στα Ιωάννινα και αλλού.

Και για να τελειώνουμε με την προπαγάνδα:

Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ καλό θα ήταν να μην μιλά για «ακροδεξιές ρητορικές» . Το εθνολαϊκιστικό κυβερνητικό τους μόρφωμα έχει ημερομηνία τέλους. Άλλωστε όπως λέει και ο σοφός λαός: στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα