Πέμπτη, 28/03/2024 | 17:32

Κορύφωση των εκδηλώσεων για το “3ο Πολιτιστικό καλοκαίρι Δήμου Ζηρού” !

1071 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/08/2017, 1:22 μμ | 0 σχόλια

Zero festival στη λίμνη Ζηρού, Acheron River Party και Acheron MTB & MTRUN στο Πολυστάφυλο, η συναυλία με τη Γλυκερία στον Άγιο Γεώργιο και πολλές ακόμη σπουδαίες πολιτιστικές εκδηλώσεις και πανηγύρια, κλέβουν την παράσταση και δίνουν νότα γιορτινή!.

Κορυφαίες εκδηλώσεις θα διοργανωθούν το επόμενο τετραήμερο στον Δήμο Ζηρού, στο πλαίσιο του 3ου Πολιτιστικού καλοκαιριού Δήμου Ζηρού. Εκδηλώσεις οι οποίες εμπλουτίζονται και με τις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου τον 15Αύγουστο.

Η αυλαία ανοίγει σήμερα στη λίμνη Ζηρού, την Τ.Κ. Νικολιτσίου και την Τ.Κ. Δρυτοφύτου. Στη λίμνη Ζηρού θα ξεκινήσει το Zero Festival με συναυλία με τους Villagers of Ioannina. Διοργανωτής είναι ο Σύλλογος Νέων Φιλιππιάδας. Στην Τ.Κ. Νικολιτσίου θα διοργανωθεί μουσική βραδιά “αντάμωμα” με διοργανωτές τους Συλλόγους Νικολιτσίου, ενώ στην Τ.Κ. Δρυοφύτου θα πραγματοποιηθούν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις με αφορμή τα εγκαίνια του Λαογραφικού Μουσείου. Διοργανωτές της εκδήλωσης είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Βασιλεύς Πύρρος” και η επιτροπή του Μουσείου.

Αύριο Σάββατο 12 Αυγούστου θα συνεχιστεί το ZERO Festival με το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας και τη συναυλία με τους LOKOMONDO. Από το μεσημέρι και μετά στη λίμνη Ζηρού, θα γίνονται και αθλητικές δράσεις Κανόε Καγιάκ.

Εξάλλου αύριο Σάββατο 12 Αυγούστου, στην Τ.Κ. Πολυσταφύλου, στις όχθες του ποταμού Αχέροντα θα πραγματοποιηθεί το 9ο ACHERON RIVER PARTY.

Την Κυριακή 13 Αυγούστου στην Τ.Κ. Πολυσταφύλου θα διοργανωθεί το 3o ACHERON MTB & MTRUN (Αγώνες ορεινής Ποδηλασίας και ορεινού τρεξίματος), με ώρα έναρξης 9 το πρωί.

Την ίδια μέρα 13 Αυγούστου στην Τ.Κ. Νικολιτσίου θα διοργανωθεί εκδήλωση για την ιστορία της περιοχής με τον τίτλο “Αναδρομή”. Διοργανωτής η εφημερίδα ‘Εν Νικολιτσίω’.

Τη Δευτέρα 14 Αυγούστου στο πλατανόδασος, στην Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Αγιωργήτικα” θα πραγματοποιηθεί συναυλία με το συγκρότημα της Γλυκερίας. Διοργανωτής είναι ο τοπικός Μορφωτικός Σύλλογος.

Την ίδια ημέρα στην Τ.Κ. Πολυσταφύλου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για παιδιά.

Την Τρίτη 15 Αυγούστου, ανήμερα της εορτής Κοιμήσεως της Θεοτόκου, θα πραγματοποιηθούν: Παραδοσιακό πανηγύρι στην Τ.Κ. Κρανέας, ημερήσιο θρησκευτικό πανηγύρι στην Τ.Κ. Πολυσταφύλου και ημερήσια εκδήλωση “Αντάμωμα” στην Τ.Κ. Γοργομύλου με διοργανωτή τον Πολιτιστικό Σύλλογο.

Επίσης την Τετάρτη 16 Αυγούστου στην Τ.Κ. Πολυσταφύλου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση “αντάμωμα” με παραδοσιακή μουσική, με διοργανωτή τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυσταφυλιτών.

Σημειώνεται ότι όλες οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του “3ου Πολιτιστικού καλοκαιριού Δήμου Ζηρού” πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Δήμου.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα