Παρασκευή, 29/03/2024 | 14:28

Ο ΣΦ ΑΕΚ Νέας Σινώπης σας καλεί στο… Κώστας Νεστορίδης

590 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/07/2017, 11:13 πμ | 0 σχόλια

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΕΚ Νέας Σινώπης σας καλεί το Σάββατο 08 Ιουλίου 2017, τις 6 μ.μ., στην εκδήλωση μετονομασίας του Δημοτικού Σταδίου Ζαλόγγου.

Το Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας θα πάρει το όνομα του Κώστα Νεστορίδη, ενός εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της χώρας μας που φόρεσαν την φανέλα με τον δικέφαλο αετό. Ο “Νέστορας” του ελληνικού ποδοσφαίρου έζησε μερικά χρόνια της ζωής του στην τότε νεοσύστατη, προσφυγική Νέα Σινώπη, πριν πάρει τον δρόμο για την Αθήνα και γίνει Θρύλος της “Ένωσης”.

Την τελετή μετονομασίας του Σταδίου θα ακολουθήσει φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Θύελλας Νέας Σινώπης και αυτών της ΑΕΚ. Αγώνας που έχει γίνει παράδοση, καθώς πραγματοποιείται για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Το βράδυ θα ακολουθήσει γλέντι στην πλατεία του χωριού, καθώς διεξάγονται τα Διογένεια 2017, υπό την αιγίδα του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νέας Σινώπης “Διογένης” και του ΣΦ ΑΕΚ Νέας Σινώπης.

Στις εκδηλώσεις αναμένεται να βρεθεί σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και πλήθος εκ των θρύλων της ομάδας που όλοι αγαπήσαμε!

Στις 8 Ιουλίου η καρδιά της ΑΕΚΑΡΑΣ μας χτυπάει στην προσφυγική ΑΕΚοφωλιά της Νέας Σινώπης. Καλούμε τους απανταχού “Ενωσίτες” να παρευρεθούν σε μια εκδήλωση προς τιμήν της Ιστορίας της αγαπημένης μας ΑΕΚ με εξέχον πρόσωπο τον κ. Κώστα Νεστορίδη.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα