Νεα

Dropdown Menu

Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

ITF Preveza Cup 2017 Juniors: Νικητές στα Κορίτσια, το δίδυμο από την Μεγάλη Βρετανία Cross & Hunter
Αναρτήθηκε από Σπύρος Πλέουρας - 0Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στα Διπλά (Αγόρια-Κορίτσια) του ITF Preveza Cup 2017 Juniors 18 χθες, Σάββατο 1 Ιουλίου 2017. Νικητές στα Κορίτσια, το δίδυμο από την Μεγάλη Βρετανία Cross & Hunter, με αντιπάλους τις Ιταλίδες Tagliente & Tiglea.


Τα έπαθλα απένειμαν ο Διευθυντής των αγώνων Δημ. Παππάς, και Αντιπρόεδρος Ε.Ε. της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης ( ΕΦΟΑ), καθώς και ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων Κος. Κώστας Ευθυμίου. Στα Διπλά Αγοριών, Νικητές ανεδείχθησαν οι Ιταλοί Speziali & Z...ampoli, με αντιπάλους τους Έλληνες (του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων) Σκορίλα και Βαρδάκη. Τα έπαθλα απένειμε ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Κος. Θωμάς Μπέγκας και Δημ. Παππάς. Τους αγώνες παρακολούθησε και ο Αντιδήμαρχος Κος. Γιαννουλάτος Ευάγγελος. Εκατοντάδες οι Φίλαθλοι που παρακολούθησαν τους αγώνες.!
Σήμερα , Κυριακή 2 ιουλίου , στις 17:30 θα διεξαχθεί ο Τελικός στα Μονά Κοριτσιών με αντιπάλους την Ελληνίδα Αντωνακη και Youseva από την Βουλγαρία. Θα ακολουθήσει ο Τελικός Αγοριών μεταξύ των Ελλήνων Τσιτσιπά και Σκορίλα. Είσοδος Ελεύθερη!« Προηγούμενο
Επόμενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου