Παρασκευή, 29/03/2024 | 15:11

Η επιστροφή του Νίκου Μπόμπορη στον ΠΑΣ Πρέβεζα- Με τον ιππόκαμπο ξανά ο Μπομπ!

913 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/07/2017, 8:51 μμ | 0 σχόλια

Η Μπάλα δεν ξεχνιέται, όπως και ο έρωτας και η ερωτική σχέση του Νίκου μπόμπορη με τα δίχτυα, κρατάει χρόνια. ο Νίκος επέστρεψε στον ΠΑΣ Πρέβεζα και θα φορά τη φανέλα με τον Ιππόκαμπο στο στήθος, από την πλευρά της καρδιάς! Το φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Μπόκια και τον προπονητή Άγγελο Μπέκα, τα λέει, όλα!

Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. Πρέβεζα 2016 ανακοινώνει την επιστροφή στην «κιτρινόμαυρη οικογένεια» του έμπειρου επιθετικού Νίκου Μπόμπορη και τον καλωσορίζει στην ομάδα, εν όψει της σεζόν 2017-2018.

Στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασής του ο Νίκος Μπόμπορης δήλωσε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που γυρίζω στον ΠΑΣ Πρέβεζα. Για εμένα είναι το μεγαλύτερο σωματείο της περιοχής. Ο ΠΑΣ Πρέβεζα μόνο για πρωτάθλημα μπορεί να πάει και μόνο αυτό μπορεί να κάνει. Θέλουμε να αφήσουμε τα παλιά, άσχημα χρόνια πίσω και με τη νέα διοίκηση που αποτελείται από έμπιστα πρόσωπα να προχωρήσουμε μπροστά και να δώσουμε το καλύτερο δυνατό. Περιμένουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει την ομάδα, τον θέλουμε δίπλα μας και στις εξέδρες, γιατί είναι ο 12ος παίκτης μας».

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα