Πέμπτη, 28/03/2024 | 12:08

2o ZERO LAKE RUN: Διοργάνωση: Σύλλογος Νέων Φιλιππιάδας

685 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/07/2017, 12:32 μμ | 0 σχόλια

Με 500 αθλητές/αθλήτριες απ’όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί το 2o ZERO lake run την Κυριακή 30 ιουλίου, όπου έχει τραβήξει τα βλέμματα για την μοναδικότητα της διαδρομής.

Σε έναν αγώνα 14km οι αθλητές/αθλήτριες θα απολαύσουν ένα όμορφο τοπίο διασχίζοντας την λίμνη Ζηρού ενώ θα κατευθυνθούν προς τον Κοκκινοπηλό, όπου εκεί για πρώτη φορά πραγματοποείται αθλητικό γεγονός με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον .

Στον αγώνα τον 5κm θα πραγματοποιηθεί ο γύρος της λίμνης Ζηρού τόσο για τους αθλητές όσο και για του περιπατητές που θέλουν να απολαύσουν την διαδρομή.

Όλα έτοιμα λοιπόν για την μεγάλη γιορτή του ZERO lake run στην λίμνη Ζηρού που εντάσσεται στα πλαίσια του ZERO festival , γεγονότα τα οποία αναδικνεύουν την λίμνη Ζηρού & τον Κοκκινοπηλό με στόχο να φέρουν την τοπική κοινωνία πιο κοντά στη φύση και τον αθλητισμό αλλά και την προσέλκυση επισκεπτών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Διοργάνωση: Σύλλογος Νέων Φιλιππιάδας

Πληροφορίες για τον αγώνα

Εναρξη αγώνων:

KYΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ

Zero Lake Run 14km 8:15 το πρωί

Ο Γύρος Της Λίμνης 5km 9:30 το πρωί

Περίπατος 9:30 το πρωί

Οι αθλητές για τα 14km θα πρέπει να παρευρίσκονται στον χώρο της εκκίνησης μια ωρα πριν την έναρξη για την παραλαβή του πακέτου. Χρονικό όριο: 3:30 ώρες

Για την διευκόλυνση των αθλητών για τα 5km Τρέξιμο και Περίπατο θα πρεπει να παρευρίσκονται στον χώρο της εκκίνησης μια ωρα πριν για να μπορέσουν να παρκάρουν στο πάρκινγκ. Μετά τις 09.00 ο δρόμος προς το parking θα παραμείνει κλειστός για την διεύλευση αθλητών του αγώνα των 14km. ( Στο σημειο θα υπάρχει εθελοντής για ενημέρωση πριν το parking) Χρονικό όριο: 2 ώρες Χρονικό όριο: 2 ώρες

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα