Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που
παρουσιάζει το 1ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΚΑΣ ΣΟΥΛΙΟΥ, το οποίο διοργανώνει ο
Δήμος Ζηρού σε συνεργασία με τον Περιβαλλοντικό – Πολιτιστικό Σύλλογο πρ. Δήμου
Θεσπρωτικού, τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, τη Σχολή Μαθητείας ΕΠΑ.Σ.
Ιωαννίνων, τους τοπικούς συλλόγους, παραγωγούς και επιχειρήσεις της περιοχής.
παρουσιάζει το 1ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΚΑΣ ΣΟΥΛΙΟΥ, το οποίο διοργανώνει ο
Δήμος Ζηρού σε συνεργασία με τον Περιβαλλοντικό – Πολιτιστικό Σύλλογο πρ. Δήμου
Θεσπρωτικού, τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, τη Σχολή Μαθητείας ΕΠΑ.Σ.
Ιωαννίνων, τους τοπικούς συλλόγους, παραγωγούς και επιχειρήσεις της περιοχής.
Οι συμμετοχές των συλλόγων της
ευρύτερης περιοχής της Λάκκας Θεσπρωτικού έχουν ξεπεράσει τις δέκα, ενώ δεκάδες
είναι οι δηλώσεις συμμετοχής παραγωγών και επιχειρηματιών.
ευρύτερης περιοχής της Λάκκας Θεσπρωτικού έχουν ξεπεράσει τις δέκα, ενώ δεκάδες
είναι οι δηλώσεις συμμετοχής παραγωγών και επιχειρηματιών.
Επειδή το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και για
να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και προβλήματα της τελευταίας στιγμής, παρακαλούνται
οι παραγωγοί και επιχειρηματίες του Δήμου Ζηρού, που δεν έχουν δηλώσει ακόμη τη
συμμετοχή τους στο 1ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΚΑΣ ΣΟΥΛΙΟΥ να σπεύσουν να το πράξουν
άμεσα, ώστε να εξασφαλίσουν Δωρεάν εκθεσιακό περίπτερο από τον Δήμο.
Καταληκτική ημερομηνία είναι η Δευτέρα 10 Ιουλίου. Το ίδιο ισχύει και για
συλλόγους που επιθυμούν να συμμετάσχουν και δεν έχουν δηλώσει ακόμη τη
συμμετοχή τους.
να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και προβλήματα της τελευταίας στιγμής, παρακαλούνται
οι παραγωγοί και επιχειρηματίες του Δήμου Ζηρού, που δεν έχουν δηλώσει ακόμη τη
συμμετοχή τους στο 1ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΚΑΣ ΣΟΥΛΙΟΥ να σπεύσουν να το πράξουν
άμεσα, ώστε να εξασφαλίσουν Δωρεάν εκθεσιακό περίπτερο από τον Δήμο.
Καταληκτική ημερομηνία είναι η Δευτέρα 10 Ιουλίου. Το ίδιο ισχύει και για
συλλόγους που επιθυμούν να συμμετάσχουν και δεν έχουν δηλώσει ακόμη τη
συμμετοχή τους.
Παρακαλούνται επίσης τα μέλη του Δημοτικού
Συμβουλίου και οι πρόεδροι των Τ.Κ. και συλλόγων της περιοχής να ενημερώσουν
ενδιαφερόμενους παραγωγούς και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον
πρωτογενή τομέα, τη γαστρονομία και το εμπόριο τοπικών προϊόντων και τυχόν δεν
έχουν ενημερωθεί επαρκώς, να σπεύσουν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.
Συμβουλίου και οι πρόεδροι των Τ.Κ. και συλλόγων της περιοχής να ενημερώσουν
ενδιαφερόμενους παραγωγούς και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον
πρωτογενή τομέα, τη γαστρονομία και το εμπόριο τοπικών προϊόντων και τυχόν δεν
έχουν ενημερωθεί επαρκώς, να σπεύσουν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.
Υπενθυμίζουμε ότι το 1ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΚΑΣ ΣΟΥΛΙΟΥ θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 14-16 Ιουλίου στον
Αθλότοπο Θεσπρωτικού.
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΚΑΣ ΣΟΥΛΙΟΥ θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 14-16 Ιουλίου στον
Αθλότοπο Θεσπρωτικού.
1ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΚΑΣ ΣΟΥΛΙΟΥ
ΑΙΤΗΣΗ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για να λάβετε μέρος παρακαλούμε να
συμπληρώσετε την ακόλουθη αίτηση συμμετοχής, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 10 Ιουλίου
2017.
συμπληρώσετε την ακόλουθη αίτηση συμμετοχής, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 10 Ιουλίου
2017.
Όνομα:……………………………………
Επώνυμο:………………………………………….
Επώνυμο:………………………………………….
Επωνυμία Συλλόγου ή Επιχείρησης –
Επαγγελματία – Ιδιώτη:…………………………………………..
Επαγγελματία – Ιδιώτη:…………………………………………..
Τηλ:……………………
Κιν:………………………. FAX………………………………………….
Κιν:………………………. FAX………………………………………….
E-mail:………………………………………………………………………………………………………Επιθυμώ να
συμμετάσχω & συμφωνώ με τους όρους συμμετοχής, στο πρώτο (1ο) συμπόσιο
γαστρονομίας Λάκκας Σουλίου, στις παρακάτω εκδηλώσεις (παρακαλούμε
σημειώστε με χ την κατηγορία της επιλογής σας).
συμμετάσχω & συμφωνώ με τους όρους συμμετοχής, στο πρώτο (1ο) συμπόσιο
γαστρονομίας Λάκκας Σουλίου, στις παρακάτω εκδηλώσεις (παρακαλούμε
σημειώστε με χ την κατηγορία της επιλογής σας).
1.ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α’:
Παραδοσιακή πίτα
Παραδοσιακή πίτα
Ονομασία πίτας ……………………………………….
2.ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β’: Τοπικά
πιάτα (εδέσματα)
πιάτα (εδέσματα)
Ονομασία
πιάτου…………………………………………..
πιάτου…………………………………………..
3. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ’:
Μαγειρεύουμε παραδοσιακά. (Μάγειροι με ειδικότητα σε μαζικές εκδηλώσεις).
Μαγειρεύουμε παραδοσιακά. (Μάγειροι με ειδικότητα σε μαζικές εκδηλώσεις).
Ονομασία φαγητού
………………………………………
………………………………………
4. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Δ’:
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ……………………………………………
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ……………………………………………
*Παρουσίαση βοτάνων και φρούτων της
περιοχής μας με τις πολλές και άγνωστες ιδιότητές τους.
περιοχής μας με τις πολλές και άγνωστες ιδιότητές τους.
*Παρουσίαση Τοπικών Προϊόντων: Μέλι,
ελιά, τσίπουρο, κρασί, γαλακτοκομικά παράγωγα (τυρί, γαλοτύρι, γιαούρτι),
μαρμελάδες , γλυκά κτλ.
ελιά, τσίπουρο, κρασί, γαλακτοκομικά παράγωγα (τυρί, γαλοτύρι, γιαούρτι),
μαρμελάδες , γλυκά κτλ.
Επιθυμώ να συμμετάσχω:
Τις τρεις ημέρες
Μόνο την πρώτη
Μόνο τη δεύτερη
Μόνο την τρίτη
Υπογραφή
Υποσημείωση:
Τελευταία ημέρα
αιτήσεων συμμετοχής είναι η
Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017.
αιτήσεων συμμετοχής είναι η
Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017.
Η αίτηση συμμετοχή σας μπορεί να γίνει με τους
εξής τρόπους:
εξής τρόπους:
Μέσω email: info@dimoszirou.gr
Μέσω Φαξ: 26830 – 24667 με την επισήμανση για το 1ο
Συμπόσιο γαστρονομίας
Συμπόσιο γαστρονομίας
Είτε
συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση γραπτώς και την παραδίδετε στον Καρζή ή τον κ.
Νικολάου.
συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση γραπτώς και την παραδίδετε στον Καρζή ή τον κ.
Νικολάου.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε
με τους κ.κ. Καρζή Γεώργιο στο τηλ. 6977 066621 & Νικολάου Νικόλαο στο τηλ.
6945466934.
με τους κ.κ. Καρζή Γεώργιο στο τηλ. 6977 066621 & Νικολάου Νικόλαο στο τηλ.
6945466934.