Πέμπτη, 25/04/2024 | 20:22

Το όραμα του Κωνσταντίνου Φίλου υλοιποιήθηκε- θερμά συλλυπητήρια

814 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/06/2017, 11:57 πμ | 0 σχόλια

Με ένα εξαιρετικό τρόπο αποχαιρέτησε τον Κωνσταντίνο Φίλο, ο Δρ Χαράλαμπος Γκούβας, με την παρακάτω ανάρτηση στο διαδίκτυο!

ΑΠΕΒΙΩΣΕ χθές 18-06-2017 στην Πρέβεζα Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΙΛΟΣ σε ηλικία 86 ετών. Είναι ο συλλέκτης που είχε το 1999 την ιδέα να ιδρυθεί “Μουσείο Τεχνών και Επιστημών Ηπείρου”. Το όραμά του υλοποιήθηκε το 2013 από τον Χαράλαμπο Γκούβα, αλλά δυστυχώς γιά λόγους υγείας δεν μπόρεσε να το δεί. Πρός τιμήν του, η μεγάλη αίθουσα Β, φέρει το όνομα “ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΙΛΟΣ”. Λάτρης της ιστορίας, Φιλόσοφος, Χιουμορίστας, Οραματιστής, Ευπατρίδης, Πρακτικός άνθρωπος, και πάνω από όλα ΦΙΛΟΣ !!! Ο άνθρωπος που το 1961 έκανε την καυτή ερώτηση στόν Αριστοτέλη Ωνάση στο Σκορπιό: -“Κύριε Αριστοτέλη, είσθε ο 2ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, έχετε πλοία, αεροπλάνα, σύζυγο τη Μαρία Κάλλας, ιδιόκτητο νησί, δύο παιδιά. Είσθε ευτυχισμένος;”. Ωνάσης: “Οχι”. -Φίλος: – “Μα γιατί; Τι σας λείπει;”. -Ωνάσης: “Γιατί ήθελα να είμαι ο πρώτος”!!! Στο καλό, ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ. Θα σε θυμόμαστε πάντα!!! Αιωνία η μνήμη στο φίλο Κώστα Φίλο.

Η ΤΟΜΗ στην ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια, στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του Κωνσταντίνου Φίλου

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα