Σάββατο, 20/04/2024 | 04:42

Συγκλονίζει Ισραηλινή νοσοκόμα: Θηλάζει μωρό Παλαιστίνιας

712 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/06/2017, 5:02 μμ | 0 σχόλια

Μια συγκινητική φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η οποία απεικονίζει μια Ισραηλινή νοσοκόμα να θηλάζει ένα Παλαιστίνιο μωρό προκειμένου να το σώσει.

Οι γονείς του μωρού έφθασαν στο νοσοκομείο που εργαζόταν η γυναίκα μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολύ σοβαρά.

Ο πατέρας του μωρού πέθανε μόλις λίγα λεπτά αφότου έφτασε στο νοσοκομείο, ενώ η μητέρα φέρει σοβαρά κρανιοεγκεφαλικά τραύματα και η κατάσταση της παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη.

Το νοσοκομείο που εφημέρευε η γυναίκα ονομάζεται «Χαντάσα» και βρίσκεται στην Ιερουσαλήμ.

Ο γιος του άτυχου ζευγαριού ονομάζεται Γιαμάν, είναι μόλις 9 μηνών και ως εκ θαύματος δεν έπαθε τίποτα. Ωστόσο, μετά από λίγη ώρα άρχισε να κλαίει πολύ έντονα, προσδοκώντας κάποιος να τον ταΐσει.

Αρχικά, οι θείες της οικογένειας προσπάθησαν να τον ταΐσουν με το μπιμπερό αλλά αυτός αρνιόταν πεισματικά. Εκείνη την στιγμή η νοσοκόμα Όλα προσφέρθηκε να τον θηλάσει και αναφέρει πως οι θείες «αμέσως με αγκάλιασαν, με φιλούσαν, και δεν με άφηναν από τα χέρια τους» ως ένδειξη της ευγνωμοσύνης που είχαν για αυτήν της την κίνηση.

Η Όλα σε δηλώσεις της είπε πως αισθάνθηκε πολύ όμορφα που μπόρεσε να βοηθήσει το μωρό και ότι καθ’ολή την διάρκεια της νύχτας τον είχε υπό την προσοχή της. «Φυσικά δεν θα πάρω την θέση της μητέρας του, τώρα όμως μπορώ να λέω ότι έχω έναν Παλαιστίνιο γιό» είπε η ίδια.

Η Όλα συνέχισε να θηλάζει τον μικρό για κάποιες ημέρες και πλέον η ιστορία της έχει προκαλέσει ρίγος συγκίνησης σε όλον τον κόσμο.

Πηγή: Iefimerida.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα