Νεα

Dropdown Menu

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας: «Ανακοίνωση Προβολής Οπτικοακουστικού υλικού (spot) – «Επιλέγω ΕΠΑΛ»
Αναρτήθηκε από Σπύρος Πλέουρας - 0

Σας ανακοινώνουμε  ότι το Υπουργείο Παιδείας αναγνωρίζοντας τη σημασία της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΚ) στηρίζει ουσιαστικά τη λειτουργία του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) αναβαθμίζοντας το ρόλο του με μια σειρά νομοθετικών ρυθμίσεων. Σε συνέχεια αυτών των αλλαγών και στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου επικοινωνίας και δημοσιότητας που εκπονείται για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (ΕΕΚ) και προκειμένου να γίνει η δημοσιοποίηση και ανάδειξη της νέας δομής του ΕΠΑ.Λ στο ευρύ κοινό, σας αποστέλλουμε ανάλογο υλικό προβολής με τίτλο «Επιλέγω ΕΠΑ.Λ».

Το οπτικοακουστικό μήνυμα (spot) δίνει πληροφόρηση σχετικά με τις θεσμικές αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί σε επίπεδο δομής του προγράμματος σπουδών στο Επαγγελματικό Λύκειο, ενημερώνει για τη διεύρυνση της πρόσβασης των αποφοίτων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και για την εφαρμογή του Μεταλυκειακού Έτους - Τάξη Μαθητείας.

Σας παρακαλούμε για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του υλικού μέσω της  ανάρτησής του.

Το οπτικοακουστικό υλικό (spot) ΕΠΙΛΕΓΩ ΕΠΑΛ τίθεται στη διάθεσή σας στους υπερσυνδέσμους:
 youtube
 facebook ΥΠΠΕΘ

Επιθυμώντας να λάβετε ενεργό ρόλο στη διαδικασία της διάχυσης του ενημερωτικού - κοινωνικού μηνύματος στην τοπική κοινωνία, ευελπιστούμε ότι θα γίνετε κοινωνοί μιας διαδικασίας με άμεσο και ορατό αποτέλεσμα.
                                                                                          Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
                                                                                               από τη ΔΔΕ Πρέβεζας

« Προηγούμενο
Επόμενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου