Σάββατο, 20/04/2024 | 13:25

Σε μια Λαμπρή τελετή, η Apollo βράβευσε ξενοδοχεία της Πάργας

1757 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/05/2017, 9:21 πμ | 0 σχόλια

Σε μια ακόμη λαμπρή τελετή, ο τουριστικός κολοσσός APOLLO, που εκπροσωπήθηκε από την κα Nina Hornewall Senior Vice president General Manager Sweden, τον κ. Roger Jarkell Senior Contracting Manage και τον Niels Grosen general manager of apollo in Denmark βράβευσε ξενοδοχεία της Πάργας, την Τρίτη 29 Μάη 2017, το απόγευμα στον ειδυλλιακό χώρο του Parga Beach Resort. Από την περιοχή μας παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου της περιφερειακής ενότητας με αρμοδιότητα τον Τουρισμό, Στράτος Ιωάννου, ο αντιδήμαρχος Πάργας Γιώργος Λουκούμης, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου Πάργας Δημήτρης Γκίνης, από την Νέα Ένωση Ξενοδόχων ο Πολύκαρπος Χαλκίδης και βέβαια πολλοί γνωστοί ιδιοκτήτες ξενοδοχείων. Οι Σκανδιναβοί τουρίστες βαθμολόγησαν με ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τα ξενοδοχεία της Πάργας, αφού ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες τους.Κατά την διάρκεια της παρουσίασης τονίστηκε ιδιαίτερα το γεγονός ότι οι Σκανδιναβοί τουρίστες προτιμούν κάθε χρόνο την Πάργα για την ασφάλεια και την φιλοξενία που τους αποπνέει η περιοχή αλλά και για τα οικονομικά πακέτα διακοπών.Ο νομός Πρέβεζας, αποτελεί τον τρίτο πιο ελκυστικό προορισμό στην Ελλάδα, από την Apollo, ενώ έγινε ανάλυση και στα προβλήματα που υπάρχουν σε Τουρκία, Τυνησία, Αίγυπτο, με αποτέλεσμα, ο νομός Πρέβεζας, να κερδίζει ακόμη περισσότερους επισκέπτες.Πολύ ψηλά λοιπόν, στις προτιμήσεις των Σκανδιναβών ως τουριστικός προορισμός, είναι η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας σύμφωνα με τα στοιχεία του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού της Σκανδιναβίας της Apollo, με την Πάργα φυσικά να ξεχωρίζει!

 “Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είστε όλοι φίλοι μου, είμαι επίσης πολύ ευχαριστημένος που η Apollo, έχει μεγάλη ικανοποίηση από τις προδιαγραφές και τις παροχές υπηρεσιών των ξενοδοχείων σας. ” τόνισε μεταξύ άλλων ο  Roger Jarkell  Senior Contracting Manage .  Την Παρουσία της Κατερίνας Ζυγούρη, εξήρε η Nina  Hornewall   Senior  για την οποία είπε ότι είναι σε όλα τα Boooking και τα Reservation.  Στη συνέχεια έγινε αναφορά στην πορεία της Apollo σήμερα και στην κατάσταση που βρίσκεται, ενώ αμέσως μετά ήταν τα… awards, οι βραβεύσεις των ξενοδοχείων, από τον τουριστικό κολοσσό Apollo.

H Apollo συμπληρώνει 31 χρόνια στην τουριστική αγορά, μεγάλωσε γρήγορα, έστησε ένα διεθνές δίκτυο σε όλο τον κόσμο, στην Βόρεια Αφρική και παντού. Κρατάει τους πολλούς προορισμούς στην Ελλάδα, αλλά είναι από τα μεγάλα tour operators των Σκανδιναβικών χωρών. Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες η Apollo δεν έχει δικά της ξενοδοχεία, είναι μια μεγάλη διαφορά, αυτό σημαίνει ότι αυτά που πρέπει να γίνουν, γίνονται από κοινού με τα ξενοδοχεία που συνεργάζεται. Δεν έχει κανένα πλάνο, να έχει δικά της ξενοδοχεία. Απευθυνόμενοι στους ξενοδόχους της Πάργας, οι εκπρόσωποι της Apollo, τόνισαν ότι δεν μπορούν να σταματήσουν τις πωλήσεις. “Όταν εμείς σας λέμε ότι θα φέρουμε 30 χιλιάδες κόσμο, θα τους φέρουμε. Αν όμως δεν έχουμε κρεβάτια, είναι μια απίστευτη απειλή για την εταιρεία μας. Ένα άλλο tour operator από την κεντρική Ευρώπη, μπορεί να σταματήσει τις πωλήσεις, μπορούν να πουν δεν έχουμε κρεβάτια, σταματάμε να πουλάμε. Εμείς όμως, που έχουμε όλες όλες τις αεροπορικές προπληρωμένες, είναι ένα φοβερό πρόβλημα. Γι’ αυτό σας παρακαλάμε όσο είναι δυνατόν, ρωτήστε μας σ’ αυτό το κομμάτι. Η Apollo σήμερα, πηγαίνει πάρα πολύ καλά, μεγαλώνουμε στους περισσότερους προορισμούς κι εδώ στην περιοχή σας, μεγαλώνουμε πάρα πολύ, οι ποσότητες που φέρνουμε είναι πολύ μεγάλες. Δουλεύουμε πάρα πολύ στον τομέα της Βιώσιμης ανάπτυξης. Εμείς δεν αφήσαμε τη Σάμο Πέρυσι, δεν αφήσαμε την Κω, ανοίξαμε την Μυτιλίνη. Εμείς βοηθάμε τις περιοχές. Εδώ στην περιοχή κάναμε τα πάντα για να μεγαλώσουμε, αυτό είναι βιώσιμη ανάπτυξη για μας, αλλά επίσης κάνουμε πάρα πολλά για το περιβάλλον. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, γιατί με ένα μικρό λάθος, είτε από μας, είτε από εσάς, μπορεί να καταστραφεί, όσα χτίσαμε μαζί τόσα χρόνια. Οι πελάτες ψάχνουν για μοναδικά προϊόντα.” τονίστηκε όπως επίσης και μια σειρά από ζητήματα, που θα εξακολουθούν να κρατούν σε υψηλό επίπεδο το τουριστικό προϊόν της Πάργας, αλλά και την υψηλή ποιότητα παροχής τουριστικών υπηρεσιών. από την Apollo βραβεύτηκαν καταλύματα από δύο έως πέντε αστέρια σύμφωνα με την βαθμολογία που έδωσαν οι ίδιοι οι επισκέπτες των καταλυμάτων αυτών.

Η κ. Hornewall δεν παρέλειψε ωστόσο να αναφερθεί στο τεράστιο πρόβλημα που προέκυψε με τον ανεφοδιασμό των πτήσεων της Apollo, καθώς εταιρία καυσίμων αποχώρησε από το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, με αποτέλεσμα τα αεροσκάφη της εταιρίας «Apollo» να προσεγγίζουν κανονικά τα Γιάννενα, όμως θα εφοδιάζονται με καύσιμα σε άλλο αεροδρόμιο εντός ή εκτός ελληνικών συνόρων!
Και ενώ ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Μπέγκας εκφράζει τη χαρά του για αυτή τη λύση, κατά την διάρκεια της χθεσινής τελετής η κ. Hornewall “προσγείωσε” απότομα όσους μιλούν για λύση λέγοντας χαρακτηριστικά “Στις 5 Ιουνίου φτάνει το πρώτο αεροπλάνο και ακόμα δεν έχει λυθεί το πρόβλημα”.

 Το Parga Beach Resort πήρε δύο βραβεία τα οποία αφορούν, (το πρώτο) αργυρό στην κατηγορία 4-5 αστέρων ξενοδοχείων για το Customer choice και το δεύτερο βραβείο ασημένιο παγκοσμίως Mondo selected ξενοδοχείο (concept ξενοδοχεία της Apollo) ενώ το Bronze βραβείο για το Salvator villas and spa hotel παρέλαβε ένας άνθρωπος που όλη η ζωή του η προσφορά του και η οικογενειακή του παράδοση είναι συνώνυμο του τουρισμού και της τουριστικής ιστορίας της Πάργας, ο κ. ΣπύροςΖυγούρης!
Εκ μέρους του ξενοδοχείου Parga Beach Resort, τα βραβεία παρέλαβε η Διευθύντρια, Ρόη Ιωάννου. Στη συνέχεια τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και τους προσκεκλημένους περίμενε ένας πλούσιος μπουφές, από το Parga Beach Resort.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα