Παρασκευή, 29/03/2024 | 14:34

Πρέβεζα: Πανηγύρι στις Εκκλησιές, για στήριξη του ενοριακού κέντρου του χωριού

1696 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/05/2017, 12:01 μμ | 0 σχόλια

Ο ιερός ναός του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο δημοτικό διαμέρισμα Εκκλησιές του δήμου Πρέβεζας, είχε την τιμητική του και παραμονή της γιορτής, το Σάββατο 20 Μάη 2017, έγινε στο χωριό πανηγύρι.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον χώρο μέσα και έξω από το πανηγύρι, που έγινε δίπλα από την Εκκλησία και το ενοριακό κέντρο. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι οι κάτοικοι του χωριού, διέθεσαν δωρεάν προβατίνες για να γίνει το πανηγύρι, τις έψησαν και τις χρέωναν με πολύ χαμηλή τιμή στον κόσμο, αφού κυρίαρχος στόχος ήταν να στηριχθεί το ενοριακό κέντρο.

 Άνθρωποι με καταγωγή από τις εκκλησιές που διαμένουν στην Πρέβεζα, έδωσαν μαθήματα εθελοντισμού, ανιδιοτέλειας, αγάπης και στήριξης για το χωριό τους.

Σκοπός δεν ήταν το κέρδος, σκοπός ήταν να περάσει καλά όλος ο κόσμος και να στηριχθεί το ενοριακό κέντρο και να συγκεντρώνονται οι κάτοικοι εκεί, όταν το επιθυμούν, αφού οι Εκκλησιές είναι ένα χωριό, που δεν διαθέτει …καφενείο! Σε κάθε περίπτωση, οι διοργανωτές είναι άξιοι συγχαρητηρίων και είναι βέβαιο ότι με τέτοια αγάπη και στήριξη στο χωριό τους, το Ενοριακό κέντρο, δεδομένα, θα αναπτυχθεί!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα