Πέμπτη, 28/03/2024 | 19:45

Μητέρα 6χρονης: Ο παιδοκτόνος ήταν ήρεμος όταν τη σκότωνε

583 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/05/2017, 8:27 πμ | 0 σχόλια

Αποστασιοποιείται η μητέρα της 6χρονης Στέλλας από τους ισχυρισμούς του απόστρατου αστυνομικού και πατροκτόνου. Τώρα στρέφεται νομικά εναντίον του. Υποστηρίζει μάλιστα ότι ο σύζυγός της, ο οποίος απολογείται σήμερα, ήταν σε πλήρη νηφαλιότητα, όταν έκανε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Σύμφωνα με το συνήγορο της Πόπης Εικοσπεντάκη, Σπύρο Δημητρίου, η μητέρα του μικρού κοριτσιού υποστηρίζει ότι ο δράστης δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

«Οσον αφορά φήμες ότι ο δράστης προτίθεται να επικαλεστεί ψυχικά προβλήματα και να ακολουθήσει τέτοιου είδους οδούς υπεράσπισης τις θεωρώ πολύ φτηνές. Δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικό πρόβλημα ο δράστης που να αίρει ή να ελαττώνει τον καταλογισμό. Αν κάποιος έχει αποκτήσει πρόβλημα, είναι η μητέρα που είναι σε απελπιστική κατάσταση», δήλωσε ο κ. Δημητρίου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Οι πληροφορίες θέλουν την ίδια να έχει καταθέσει στους αστυνομικούς πως ο σύζυγός της είχε προμελετήσει τη δολοφονία της μικρής, καθώς δεν μπορούσε να δεχτεί πως η κόρη του είχε κινητικά προβλήματα.

Πηγή: thetoc.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα