Παρασκευή, 29/03/2024 | 00:55

Στο Καναλάκι έφτασαν τα οστά του Ήρωα Βασίλη Τριάντη-Τρομερή συγκίνηση

822 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/05/2017, 5:26 μμ | 0 σχόλια

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και με τιμές Ήρωα υποδέχθηκαν Το Σάββατο 27 Μάη 2017,  το απόγευμα στο Καναλάκι τα οστά του μέχρι πριν από λίγες ημέρες αγνοούμενου στρατιώτη της ΕΛΔΥΚ Βασίλη Τριάντη ο οποίος έπεσε στη μάχη κατά του “Αττίλα” τον Αύγουστο του 1974.
Δύο Αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού μετέφεραν το φέρετρο το οποίο ήταν τυλιγμένο με την Ελληνική και την Κυπριακή Σημαία στον Ιερό Ναό, όπου συγγενείς και συγχωριανοί του Βασίλη Τριάντη περίμεναν καρτερικά για ώρα.

Ο Βασίλης Τριάντης ήταν 21 ετών και υπηρετούσε στην ΕΛΔΥΚ. Τα οστά του εντοπίστηκαν τυχαία από έναν αγρότη σε χώρο όπου είχε τα ζώα του, κοντά στο στρατόπεδο που υπερασπίστηκε  και ταυτοποιήθηκαν.

Την Κυριακή 28 Μάη 2017 ο Ήρωας Βασίλης Τριάντης θα συναντήσει μετά από πολλά χρόνια τους γονείς του καθώς στις 9:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η νεκρώσιμος ακολουθία και αμέσως μετά η ταφή των οστών του στο κοιμητήριο του Καναλακίου, ενώ στρατιωτικό άγημα θα αποδώσει τιμές.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμαρχος Πάργας κ. Αντώνης Νάστας στον επικήδειο λόγο του θα ανακοινώσει την  πλατεία η οποία θα πάρει το όνομα του Ήρωα Βασίλη Τριάντη.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα