Παρασκευή, 19/04/2024 | 11:01

ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤ

647 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/05/2017, 11:39 πμ | 0 σχόλια








ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤ –
 ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ – ΣΥΛΛΟΓΟΥ MELITUS MELIAC ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Αγαπητοί Συνάδελφοι Ξενοδόχοι , Ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων , εστιάτορες , καφεπώλεις και όσοι ασχολούνται με τον κλάδο μαζικής εστίασης , ιδιοκτήτες αλλά και εργαζόμενοι , σας καλούμε την Δευτέρα 15/05/2017 και ώρα 18:30 στο ξενοδοχείο Margarona Royal σε μια ημερίδα με τις εξής ενότητες:

v Εκπαίδευση στο σερβίρισμα αλλά και εκπαίδευση στην Υποδοχή πελατών (ξενοδοχείο , εστιατόριο , καφετέρια) για τους εργαζόμενους που απασχολούνται σε ανάλογες θέσεις , από την Κα Σταυρούλα Βασιλείου καθηγήτρια Ι. ΙΕΚ Δέλτα Ιωαννίνων και Assistant Manager Selefkos Palace Igoumenitsa. Στην διάρκεια της εκπαίδευσης θα πραγματροποιηθεί θεωρητική και πρακτική κατάρτιση.

v Ενημέρωση για το πως μπορούμε να διαφυλάξουμε και να προστατεύσουμε μέσω της εγκεκριμένης διαδικασίας χειρισμού τροφίμων του ΕΦΕΤ από τον Κο Μιλτιάδη Ζήκο , Προϊστάμενο Περιφερειακής Διεύθυνσης Ηπείρου , Κτηνίατρο. Πρακτικές συμβουλές και προτεραιότητες που θα καθιστούν τα τρόφιμα που διαχειριζόμαστε ασφαλή.

v Ενημέρωση για την σύνθεση εδεσματολογίου και τις παρασκευές για την διαφύλαξη ατόμων με Νεανικό Διαβήτη από την Κα Σοφία Τσιακάλου Εκπρόσωπο Συλλόγου για τον Νεανικό Διαβήτη.

Στόχος της ημερίδας αυτής είναι η αναβάθμιση των παρεχομένων Υπηρεσιών προς τους πελάτες των επιχειρήσεων και η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη.

Θα ακολουθήσουν και άλλες ενημερωτικές ημερίδες της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας στο επόμενο διάστημα προς την βελτίωση των παρεχομένων Υπηρεσιών.

Με τιμή

Το Υπηρεσιακό Δ.Σ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα