Πέμπτη, 25/04/2024 | 23:02

Απεργιακή συγκέντρωση των ταξικών δυνάμεων στην Πρέβεζα

1010 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/05/2017, 4:08 μμ | 0 σχόλια

Δυναμική, μαζική και γεμάτη παλμό ήταν η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και των ταξικών σωματείων στην Πρέβεζα ενάντια στη νέα ληστεία και στην κοροϊδία κυβέρνησης-κεφαλαίου-ΕΕ!
Το πακέτο μέτρων αποτελεί το 4ο μνημόνιο που φορτώνεται στις πλάτες της εργατικής-λαϊκής οικογένειας. Περιλαμβάνει νέα προνόμια για τους επιχειρηματικούς ομίλους, νέα βάσανα για τους εργαζόμενους.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες μέλη των ταξικών σωματείων και φορέων του μαζικού κινήματος περιφρούρησαν την απεργία στο εργοστάσιο της Foppen στη βιομηχανική περιοχή της Πρέβεζας.
Η απεργιακή συγκέντρωση στο Φόρο ξεκίνησε με χαιρετισμούς από τον Εμπορικό Σύλλογο και την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων.
Την κεντρική ομιλία, εκ μέρους της Γραμματείας Πρέβεζας του ΠΑΜΕ έκανε η Εύη Πάρλα, αντιπρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών υπαλλήλων Νομού Πρέβεζας και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου.


Ακολούθησε μαχητική πορεία στους δρόμους της Πρέβεζας.
Χαιρετίζουμε τους απεργούς εργαζόμενους, τους ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τους μαθητές, τις γυναίκες, που συμμετείχαν και διαδήλωσαν στην Πρέβεζα καθώς και σε κάθε πόλη της χώρας.
Η επίθεση δεν έχει τέλος! Να είμαστε σε διαρκή ετοιμότητα.
Όλοι μαζί, να βάλουμε φρένο στη διαρκή εξαθλίωση της ζωής μας, να διεκδικήσουμε την αναπλήρωση των απωλειών μας, να αγωνιστούμε για νέες διεκδικήσεις με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Δυναμώνουμε την πάλη ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις. Καλούμε σε επαγρύπνηση την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής, μπροστά στο ενδεχόμενο μιας πιο γενικευμένης πολεμικής σύγκρουσης.
Παίρνουμε μαζικά μέρος στην μεγάλη πανηπειρωτική πορεία ειρήνης στο Άκτιο στις 20 Μάη στις 7.00 μμ που διοργανώνουν τα ταξικά σωματεία και οι Επιτροπές Ειρήνης της περιοχής καθώς και στην πορεία που θα ακολουθήσει στην πόλη της Πρέβεζα. Λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 6.00 μμ από Ωρωπό και παλιό ΚΤΕΛ.

Κανένας συμβιβασμός με τη νέα συμφωνία – ληστεία, το 4ο μνημόνιο!
Εμείς έχουμε το δίκιο! Εμείς έχουμε τη δύναμη!

Γραμματεία Πρέβεζας του ΠΑΜΕ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα