Σάββατο, 20/04/2024 | 03:37

Με επιτυχία η πορεία Ειρήνης στο Άκτιο-ακολούθησε αντιπολεμική-αντιμπεριαλιστική συναυλία

842 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/05/2017, 11:08 πμ | 0 σχόλια

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πορεία Ειρήνης στη βάση του Ακτίου το Σάββατο 20 Μάη. Την πορεία οργάνωσαν οι Επιτροπές Ειρήνης Αγρινίου, Άρτας, Λευκάδας, Μεσολογγίου, Πρέβεζας, τα Εργατικά Κέντρα Αγρινίου, Άρτας, Ηγουμενίτσας, Ιωαννίνων, Λευκάδας, οι Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων Αγρινίου, Άρτας, Κέρκυρας, Πρέβεζας, οι Εμπορικοί Σύλλογοι Ιωαννίνων και Πρέβεζας, φοιτητικοί σύλλογοι, σύλλογοι γυναικών και εργατικά σωματεία της περιοχής. Ενώ τόσο στη βάση του Ακτίου όσο και στην πορεία που ακολούθησε παρευρίσκονταν ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης,, καθώς και αντιπροσωπία των επιτροπών περιοχής Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας και Δυτικής Ελλάδας.


Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στη βάση του Ακτίου, όπου χαιρέτισαν ο Χρύσανθος Κυριαζής, μέλος της Επιτροπής Ειρήνης Πρέβεζας, ο Μπρίκος Χρήστος, μέλος του Συντονιστικού Μαθητών Πρέβεζας και ο Πατούλας Πάνος αντιπρόεδρος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, ενώ διαβάστηκε και ψήφισμα το οποίο στη συνέχεια επιδόθηκε στους υπευθύνους της βάσης του Ακτίου.


Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε μαζική και μαχητική πορεία στους δρόμους της Πρέβεζας, η οποία κατέληξε στην πλατεία Ανδρούτσου. Τους συγκεντρωμένους χαιρέτησαν ο Βεροιώτης Αλέξανδρος, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας-Βόνιτσας και ο Μπαντίσκας Θοδωρής, πρόεδρος του Συλλόγου φοιτητών Ιστορικού-Αρχαιολογικού Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ακολούθησε η κεντρική ομιλία από τον Αναγνώστου Γρηγόρη, οργανωτικό γραμματέα της ΕΕΔΥΕ.

Η εκδήλωση στην πλατεία Ανδρούτσου πλαισιώθηκε από αντιπολεμική-αντιμπεριαλιστική συναυλία.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα