Παρασκευή, 29/03/2024 | 15:52

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

561 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/04/2017, 9:34 πμ | 0 σχόλια

Την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπείας της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας και ορισμένων Τοπικών Παραγωγών στα πλαίσια της μεγάλης διοργάνωσης του ελληνικού πρωινού της Πρέβεζας.
Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε και από τις δυο πλευρές η άμεση συνεργασία και το δέσιμο των παραγωγών με τις τοπικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις όπου παραλάβαμε την ειδική τιμολογιακή πολιτική του κάθε προϊόντος και θα αποσταλλεί σε όλα τα  Ξενοδοχεία-Μέλη της Νέας Ένωσης. Καλούμε όποιον παραγωγό δεν παρευρέθη στη σημερινή  συνάντηση να μας αποστείλει στο παρακάτω e-mail την δική του τιμολογιακή πολιτική για να προωθηθεί.  Επίσης είναι στην διάθεση του κάθε τοπικού παραγωγού τα στοιχεία επικοινωνίας των μελών της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων. Σημειώνουμε ότι οι παραγωγοί απαιτείται να έχουν άδεια τυποποίησης του προϊόντος και τα νόμιμα παραστατικά πώλησης.
Η Νέα Ένωση ξενοδόχων είναι κοντά στους τοπικούς παραγωγούς και στόχος της είναι η προώθηση των τοπικών προϊόντων.
Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες για την παρουσία και την συνεργασία τους. Με την Νέα Ένωση ξενοδόχων επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6944-439796 και στο e-mail: nex.prevezas@gmail.com
Με τιμή
Το Υπηρεσιακό Δ.Σ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα