Πέμπτη, 18/04/2024 | 16:16

Σεμινάριο Πρώτων βοηθών από τη Νέα Ένωση Ξενοδόχων Πρέβεζας

599 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/04/2017, 11:27 πμ | 0 σχόλια

Σας ενημερώνουνε ότι το ερχόμενο Σάββατο 22 Απριλίου 2017 και ώρα 08:45 στο ξενοδοχείο Margarona Royal , η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας Τομέας Πρέβεζας στο πλαίσιο κατάρτισης και προετοιμασίας των Ιδιοκτητών Ξενοδοχείων για ενημέρωση στις πρώτες βοήθειες. Το συγκεκριμένο σεμινάριο κρίνεται υψίς
της σημασίας διότι υπάρχει η πιθανότητα να βρεθούμε αντιμέτωποι σε ένα έκτακτο περιστατικό στην επιχείρησή μας , είτε αυτή λέγεται εστιατόριο , είτε πισίνα , είτε στην παραλία όπου έχουμε την ευθύνη. Αλλά είναι χρήσιμο και σημαντικό επίσης διότι όλοι έχουμε οικογένειες και σε ένα επείγον περιστατικό ο χρόνος είναι πολύτιμος για να σωθεί μια ζωή.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους Ξενοδόχους , επίσης την  Ομποσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων καθώς επίσης και τον Σύλλογο Εστιατόρων , Καφεπωλών και συναφών επαγγελμάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος να συμμετέχουν.
Το Σεμινάριο θα είναι Δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση σε επείγουσες καταστάσεις – αρχική εκτίμηση – αντιμετώπιση (τραύμα, παθολογικά, ΚΑΡΠΑ, AED, απόφραξη αεραγωγού από ξένο σώμα, θέση ασφαλείας). Μάθημα 7 ωρών. Ώρα προσέλευσης 08:45 Ώρα έναρξης 09:00.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων το ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας Τομέας Πρέβεζας για την υποστήριξη
Με τιμή
Το Υπηρεσιακό Δ.Σ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα