Πέμπτη, 25/04/2024 | 17:46

Πρέβεζα: Υπέροχη και η δεύτερη μέρα εκδηλώσεων, για την παγκόσμια ημέρα χορού

1719 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/04/2017, 8:21 μμ | 0 σχόλια

Ο χορός σε γεμίζει ζωή. Το να χορεύεις με τα πόδια είναι ένα πράγμα, αλλά το να χορεύεις με την καρδιά, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Έχει αυτή τη μαγική ικανότητα ο χορός. Λες και βρίσκεις τον εαυτό σου απ’ τη μια στιγμή στην άλλη, να πετάει στα ουράνια και να είναι τόσο απελευθερωμένος όσο δεν ήταν πραγματικά ποτέ.Λένε πως ο χορός, είναι η πιο αγνή συζήτηση μεταξύ ψυχής και σώματος. Και δε θα το καταλάβεις αν δεν το νιώσεις. Δε χρειάζεται να χορεύεις επαγγελματικά κι ούτε να το κάνεις για να εντυπωσιάσεις. Το πιο σημαντικό, είναι να το κάνεις για σένα. Γιατί αν αρχίσεις με σκοπό να ευχαριστήσεις άλλους, δε θα ‘χεις ποτέ την τύχη να ζήσεις τη μαγεία που κρύβει από πρώτο χέρι. Είναι πάθος ο χορός, είναι ελπίδα και τρέλα! Και φυσικά, είναι ένα όνειρο που έχει γίνει πραγματικότητα και μπορείς να το ζεις όποτε γουστάρεις. Η Δεύτερη μέρα αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα του χορού στην Πρέβεζα, κύλησε σε διαφορετικούς τόνους και ρυθμούς, όμως ήταν εξίσου επιτυχημένη με την πρώτη μέρα.

Την Κυριακή 30 Απριλίου 2017, παρουσία πλήθους κόσμου, παρουσία και τη δεύτερη μέρα του Χρήστου Τεντζεράκη, προέδρου του Πανελλήνιου Σωματείου “Αρχείο Ελληνικού Χορού – Εταιρεία έρευνας, μελέτης και προβολής του Ελληνικού παραδοσιακού χορού” Συμμετείχαν ο Αθλητικός γυμναστικός συλλόγος “ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ” (Βασιλική Ζαντραβέλη-Σιαμαντά Ελένη), ο Πολιτιστικός σύλλογος Καναλίου (Σπυριδούλα Σιάση), ο Πολιτιστικός περιβαλλοντικός σύλλογος Νεοχωρίου και Αγίας Τριάδας Ιορδάνης Ιάμοβ, Pa Pailar Φαίη Σουίδα, Fitness Studio Σπυριδούλα Σιάση, η χορευτική ομάδα Αγαθής Λαμπρακούλη, Dance Flame Όλγα Παλάντζα και Χορευτική ομάδα Μαριέττας Γκούμας (χοροχώρος έκφραση).

 Η Πρέβεζα διαθέτει εξαιρετικά χορευτικά σχήματα και έβγαλαν στη σκηνή τις αρετές τους και το ταλέντο τους στη σκηνή και την Κυριακή 30 Απριλίου 2017, στην πλατεία Αντρούτσου που είχε κατακλυστεί από κόσμο, που έδειχνε να απολαμβάνει το θέαμα και τις μουσικές που συνόδευαν τα χορευτικά κομμάτια. Την Παρουσίαση έκανε η Δήμητρα Κοψάρη και την τεχνική κάλυψη του ήχου, ο Μπάμπης Γουρνάρης, μία ακόμη εκδήλωση στήριξε με όλες του τις δυνάμεις… ο… Πανταχού παρών Δημήτρης Ρούσσος, συγχαρητήρια σε όλους και σε όλες και του χρόνου με υγεία!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα