Παρασκευή, 29/03/2024 | 14:39

Πρέβεζα: Ευχαριστούν δημόσια, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο!

819 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/04/2017, 7:26 μμ | 0 σχόλια

Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, είναι και απερίγραπτο και πρωτόγνωρο. Ίσως και να μην έχει προηγούμενο αυτή η εκδήλωση αγάπης και αυτά τα αμέτρητα ευχαριστώ Πιστών, προς τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο.

 Αυτό που φαίνεται είναι ότι μετά την Ανάσταση στο Κοιμητήριο της Πρέβεζας, οι Πρεβεζάνοι αγάπησαν ακόμα περισσότερο τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη τους κ. Χρυσόστομο. Ανάσταση στο κοιμητήριο της Πρέβεζας, έγινε για πρώτη φορά, το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου 2017 κι αυτό συγκλόνισε, συγκίνησε τους πιστούς που για πρώτη φορά, έκαναν Ανάσταση με τους αγαπημένους τους ανθρώπους που βρίσκονται στο κοιμητήριο Πρέβεζας. Είναι απίστευτος ο αριθμός των ευχαριστιών των Πιστών στο διαδίκτυο προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο, για το γεγονός ότι έγινε Αναστάσιμη Ακολουθία στο Κοιμητήριο Πρέβεζας,

 ο ίδιος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, όταν σε κάποια στιγμή είπε: “Η εκκλησία μας σήμερα έχει Πνευματικό Πανηγύρι, Σας παρακαλώ να ανάψετε με το Άγιο Φως τα καντήλια των κεκοιμημένων σας””

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα