Σάββατο, 20/04/2024 | 00:28

Πρέβεζα: Επιτυχημένο το Μαθητικό Ποδηλατικό Διήμερο εκδηλώσεων

880 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/04/2017, 11:42 πμ | 0 σχόλια

Ο καιρός ήταν ευνοϊκός, αφού από το πρωί της Κυριακής 30 Απριλίου 2017, είχε ηλιοφάνεια στην Πρέβεζα και το ραντεβού των φίλων του ποδηλάτου, ήταν για το δημοτικό στάδιο Πρέβεζας “Ολυμπιονίκου Αθανασίας Τσουμελέκα” ώρα 10.30 το πρωί.

Ήταν η προγραμματισμένη ποδηλατοδρομία από το 40 γυμνάσιο Πρέβεζας, με τη στήριξη της κίνησης φίλων ποδηλάτου Πρέβεζας και την εφορεία αρχαιοτήτων Πρέβεζα. Δεκάδες μικροί και μεγάλοι πήραν τα ποδήλατά τους. Οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας λοιπόν σε συνεργασία με την ‘ΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ’ και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας διοργάνωσαν με επιτυχία,

Μαθητικό Ποδηλατικό Διήμερο εκδηλώσεων για τη διάδοση της χρήσης του ποδηλάτου ως μέσον μετακίνησης στην πόλη. Οι συνθήκες κυκλοφορίας και ο σεβασμός στο δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης στην πόλη είναι επίπεδο επίδειξης πολιτισμού και επένδυση ποιότητας στη ζωή μας! Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα έγινε και περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης, από την αρχαιολόγο Σία Κεραμάρη, ενώ το Σάββατο 29 Απριλίου 2017, έγινε προβολή της βραβευμένης ταινίας-ντοκιμαντέρ «bikes vs Cars» του Σουηδού σκηνοθέτη Φρεντρικ Γκέρτεν.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα