Νεα

Dropdown Menu

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Πρέβεζα: Ένας μικρός επίγειος παράδεισος, για τους μαθητές του 6ου δημοτικού σχολείου
Αναρτήθηκε από Σπύρος Πλέουρας - 0Σε ένα μικρό επίγειο παράδεισο μετατράπηκε το 6ο δημοτικό σχολείο Πρέβεζας, όπου η φαντασία και η πανδαισία των χρωμάτων και των δημιουργιών, δημιουργούν θετική ενέργεια. Με πρωτοβουλία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 6ου δημοτικού σχολείου καθώς και τη συνεργασία και την αμέριστη συμπαράσταση της διεύθυνσης του σχολείου, των εκπαιδευτικών και ομάδας εθελοντών γονέων, έγινε εικαστική παρέμβαση στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Επίσης, έγινε διαμόρφωση των γηπέδων βόλεϊ και μπάσκετ, με την καθοδήγηση του υπεύθυνου γραφείου φυσικής αγωγής κ. Σπύρου Γκούρα.Την εποπτεία, τον σχεδιασμό και τον συντονισμό της εικαστικής παρέμβασης είχε η εικαστικός κ.
Έφη Λιαροκάπη, ο σύλλογος γονέων και η διεύθυνση του σχολείου.
Συνομιλώντας με την ζωγράφο Έφη Λιαροκάπη μας εξήγησε ότι κάποια στιγμή, σε επαφή που είχε η ίδια με τον σύλλογο, έπεσε η ιδέα για το πως θα μπορέσει να αλλάξει η εικόνα του σχολείου κι αν θα μπορούσε να διαμορφωθεί ο χώρος με παιχνίδια της αυλής. "Είναι κάτι που το είχα ξανακάνει και μετά από συζήτηση και συμφωνία, αποφασίσαμε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε και κάποιες τοιχογραφίες, γενικά να βάλουμε πολύχρωμα που τα παιδιά θα ενθουσιαστούν. " μας τόνισε η Ζωγράφος Έφη Λιαροκάπη, η οποία ήταν χρόνια στο Λονδίνο και τελείωσε εκεί την Ακαδημία τέχνης, δουλεύει χρόνια με παιδιά και σε σχολεία στην Αθήνα.

Από την πλευρά του το σχολείο ευχαριστεί θερμά τον κ. Νεκτάριο Τζίμα για την ευγενική χορηγία και τοποθέτηση διχτυών στο γήπεδο του μπάσκετ. Ακόμη ευχαριστεί και τον Βασίλη Κωτσαντή για την δωρεάν τοποθέτηση σκαλωσιάς.


« Προηγούμενο
Επόμενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου