Σάββατο, 20/04/2024 | 09:42

Με απόλυτη επιτυχία το Πρεβεζάνικο “Ελληνικό Πρωινό”- Σημαντικής σημασίας γεγονός για τον τόπο μας!

1138 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/04/2017, 9:52 μμ | 0 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πρεβεζάνικο “Ελληνικό πρωϊνό” στο ξενοδοείο Μαργαρώνα τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017, το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Margarona Royal στην Πρέβεζα.  Το Ξενοδοχειακό
Επιμελητήριο Ελλάδας, η Νέα Ένωση ξενοδόχων Πρέβεζας, σε συνεργασία με τη Λέσχη
Αρχιμαγείρων Ελλάδας, το γραφείο της Λέσχης Αρχιμαγείρων στην Πρέβεζα και το
Εμπορικό Επιμελητήριο Πρέβεζας, ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα, ήταν εξαιρετικό!

 Το τοπικό σύμφωνο αναφορικά με τη συνεργασία ξενοδόχων και παραγωγών, έχει να αποφέρει πολλαπλά οφέλη, με τα προϊόντα μας να αποκτούν ταυτότητα και να συμβάλλουν αποφασιστικά στο τουριστικό γίγνεσθαι της περιοχής. 

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απήυθυναν ο αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Γιαμάς, από τη Νέα Ένωση Ξενοδόχων, ο Πολύκαρπος Χαλκίδης, ο επίτιμος πρόεδρος της λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας κ. Αναστάσιος Τόλης, από το γραφείο της λέσχης Αρχιμαγείρων Πρέβεζας ο κ. Θανάσης Βρεττός  και ο πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής του δήμου Πρέβεζας, Ευάγγελος Συγκούνας! 

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρέστη και η η Αγνή Χριστίδου γενική διευθύντρια του
Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, για την οποία αναφέρθηκε με θετικό σχόλιο, ο αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου, της περιφερειακής ενότητας Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου, κατά τον χαιρετισμό του, όπως επίσης ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γιολδάσης, ο προϊστάμενος του ΟΑΕΔ Δημήτρης Κώτσης, ο περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου Γιώργος Ζιάκας κ.α. .  

Παραβρέθηκε και ο γνωστός ξενοδόχος της Πρέβεζας Ηλίας Κατσιμπόκης, με τη σύζυγό του Χρυσούλα, αλλά η συζήτηση που κάναμε ήταν για την πικρή ήττα της Κυριακής… 
Ο εμπνευστής του ελληνικού πρωϊνού Γιώργος Πίττας, αναφέρθηκε με θετικά σχόλια για την ποιότητα των προϊόντων της περιοχής μας, ενώ η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας απένειμε επαίνους στους συντελεστές και τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης. Η εκδήλωση σημείωσε τεράστια επιτυχία τόσο από τις συμμετοχές των εκπροσώπων αρμόδιων φορέων , όσο και από τις συμμετοχές εκθετών, διαφάνηκε ότι μπορεί να προχωρήσει ένα τοπικό σύμφωνο συνεργασίας ανάμεσα σε ξενοδόχους και ιδιοκτήτες καταλυμάτων και παραγωγούς. 

Υπάρχουν δυσκολίες, όμως μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή και να ωφεληθούν όλοι και κυρίαρχα η πορεία του τόπου μας στον τουρισμό, αποκτώντας ένα ακόμη όπλο. Σε κάθε περίπτωση αξίζει να αποδώσουμε τα εύσημα μας στους συντελεστές και διοργανωτές της εκδήλωσης.  Στο τέλος της εκδήλωσης,  ένας πλούσιος και υπέροχος μπουφές περίμενε καλεσμένους και κοινό στο ξενοδοχείο Margarona Royal.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα