Σάββατο, 20/04/2024 | 09:45

Ενίσχυση Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Πρέβεζας (ΚΕ.ΠΡΟ.ΝΑ.Π.)

737 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/04/2017, 3:15 μμ | 0 σχόλια

από το γραφείο του βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, μας ήρθε το ακόλουθο δελτίο τύπου!

Στο πλαίσιο Προγραμματικής Σύμβασης 2014-2020 μεταξύ του Υπουργείου Εσωτερικών, του Υπουργείου Υγείας, του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε. (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.), που αφορά στη λειτουργία των Κέντρων Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενέκρινε χθες (5-4-2017) την καταβολή της χρηματοδότησης ύψους 1.625.000 ευρώ για το έτος 2017 (πρώτη φάση), στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., από το λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών, που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων».
Άμεσα, η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., θα κατανείμει το εν λόγω χρηματικό ποσό στα Κέντρα Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, σε πανελλαδική κλίμακα, σε συνεργασία με τον Ο.ΚΑ.ΝΑ.

Ειδικότερα, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Πρέβεζας (ΚΕ. ΠΡΟ.ΝΑ.Π.) θα χρηματοδοτηθεί με το ποσό των 18.000 ευρώ σε πρώτη φάση, ενώ θα ακολουθήσουν τρεις επιπρόσθετες χρηματοδοτήσεις βάσει της εν λόγω Σύμβασης, προκειμένου να υλοποιηθούν αξιόπιστα προγράμματα πρόληψης κατά των ναρκωτικών.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα