Πέμπτη, 28/03/2024 | 15:20

Αντιρατσιστικό μήνυμα και πανανθρώπινης αδελφοσύνης από την ΠΟΠ Αλληλεγγύη Πρέβεζας

850 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/04/2017, 9:57 μμ | 0 σχόλια
Το δικό τους αντιρατσιστικό μήνυμα, το δικό τους μήνυμα ζωής και πανανθρώπινης αδελφοσύνης έδωσαν το απόγευμα της Τετάρτης, 19/4/2017, στο «Αθανασία Τσουμελέκα», τα μέλη της Ποδοσφαιρικής Οργάνωσης Πρέβεζας «Αλληλεγγύη» και μία ομάδα προσφύγων από τις δομές φιλοξενίας στην Καστροσυκιά και το Κανάλι, σε έναν ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό αγώνα.

Αντί εισιτηρίου όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο προσέφεραν από το υστέρημά τους παιχνίδια, παιδικά ρούχα, μπλοκ ζωγραφικής και άλλα είδη για μικρά παιδιά, τα οποία η Π.Ο.Π. «Αλληλεγγύη» παρέδωσε το πρωί της Πέμπτης στο Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Πρέβεζας, για να δοθούν στη συνέχεια σε άπορες οικογένειες του Δήμου. Σε παιδιά ανθρώπων της διπλανής μας πόρτας…
Οι πρόσφυγες που αντιμετώπισαν την ομάδα της «Αλληλεγγύης» θέλησαν με αυτό τον τρόπο και τη συμμετοχή τους να ανταποδώσουν τη φιλοξενία που έχουν δεχθεί από απλούς καθημερινούς ανθρώπους του Δήμου Πρέβεζας.
Για την ιστορία το σκορ ήταν ισόπαλο (5-5) στον αγωνιστικό χώρο.
Π.Ο.Π. «Αλληλεγγύη»




Ευχαριστήριο από το  Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Πρέβεζας
To Tμήμα Πρόνοιας του Δήμου Πρέβεζας και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Λάζαρος Πιπιλίδης  ευχαριστούν  θερμά  την ποδοσφαιρική ομάδα Πρέβεζας “Αλληλεγγύη” και τους πρόσφυγες των  δομών του Καναλίου και της Καστροσυκιάς οι οποίοι  κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα που διοργάνωσαν συγκέντρωσαν παιχνίδια , είδη  ζωγραφικής  και  γραφική ύλη για τα παιδιά τα οποία παρέδωσαν  στο Κοινωνικό  Παντοπωλείο του Δήμου .



Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα