Πέμπτη, 28/03/2024 | 17:04

Εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης για τα αίτια θανάτου της 36χρονης- τα ίχνη της χάθηκαν μετά την Πρέβεζα

775 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/04/2017, 7:52 πμ | 0 σχόλια

Η συνέχεια για το τραγικό τέλος της 36χρονης που συγκλόνισε το πανελλήνιο… Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργηθεί στην Πάτρα, περιμένουν σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί, προκειμένου να πληροφορηθούν τα αίτια του θανάτου της 36χρονης γυναίκας η σορός της οποίας εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μέσα σε αυτοκίνητο που είχε πέσει στο βυθό του Αμβρακικού κόλπου. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν ανακαλυφθεί το αυτοκίνητό της στην Αμφιλοχία, στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, με μάρτυρες που φιλοξένησε ο ανταποκριτής του ALPHA στα Γιάννενα, Γιάννης Κράνος, ειπώθηκε ότι η τελευταία επικοινωνία της 36χρονης, με δικούς της ανθρώπους ήταν όταν βρίσκονταν στην Πρέβεζα. Σύμφωνα με το Λιμενικό, ολοκληρώθηκε η διαδικασία αναγνώρισης της σορού από τους οικείους της, διαπιστώθηκε πως ανήκει σε 36χρονη Ελληνίδα, η οποία και είχε δηλωθεί στις αρχές ως αγνοούμενη.

Στο μεταξύ, όσον αφορά στις έρευνες για την υπόθεση, αυτές θα τις αναλάβουν, κατόπιν εντολής του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, το τμήμα Τροχαίας Αμφιλοχίας και το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου Κορινθίας. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια εντολή, η κύρια προανάκριση θα διενεργηθεί από τους αστυνομικούς του τμήματος Λουτρακίου, αφού εκεί κατοικούσε η 36χρονη.

Σχετικά με τις μέχρι τώρα έρευνες που έχουν γίνει στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο της 36χρονης, έχει διαπιστωθεί πως ήταν βυθισμένο σε βάθος περίπου τεσσάρων μέτρων και σε απόσταση περίπου 30 μέτρων από την ακτή, ενώ η γυναίκα ήταν δεμένη με τη ζώνη ασφαλείας στη θέση του οδηγού.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα