Παρασκευή, 19/04/2024 | 16:26

Τελική ευθεία για την δράση Let’ s Do it Greece -ο Δήμος Ζηρού συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά

667 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/03/2017, 12:01 μμ | 0 σχόλια

Σύλλογοι, φορείς, ομάδες εθελοντών και Σχολεία του Δήμου θα λάβουν μέρος στη δράση Let’ s Do it Greece στην  οποία ο Δήμος Ζηρού συμμετέχει για 2η συνεχή χρονιά. Η δράση  έχει προγραμματιστεί να κορυφωθεί την Κυριακή 2 Απριλίου. Μετά τις δύο ενημερωτικές συναντήσεις σε Φιλιππιάδα και Θεσπρωτικό και την επικοινωνία που υπήρξε με προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων και εκπροσώπους Συλλόγων και φορέων αποφασίστηκε ο κάθε σύλλογος, φορέας ή ομάδα εθελοντών ξεχωριστά, να προσδιορίσει τις επόμενες ημέρες τις δράσεις του καθώς και την ημέρα υλοποίησής τους, ώστε σε συνεννόηση με τον Δήμο να υπάρχει η ανάλογη υποστήριξη σε σακούλες, γάντια, εργαλεία και ότι άλλο υλικό κριθεί απαραίτητο για την επιτυχία της δράσης.   
Στην συνάντηση της Φιλιππιάδας παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του φορέα διαχείρισης Αμβρακικού κ. Μπαρέλος Δημήτριος ο οποίος τόνισε την ανάγκη δράσεων καθαρισμού σε παρόχθιες περιοχές του Λούρου ποταμού.   
Υπενθυμίζουμε ότι στόχος της πανελλήνιας δράσης που έχει βασικό σύνθημα “Γίνε η αλλαγή που περιμένεις” είναι η διάδοση του υγιούς εθελοντισμού, η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και η ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των εθελοντών και των φορέων.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Let’ s Do it Greece, αλλά και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα  της δράσης: http://letsdoitgreece.org/, ενώ για τις δράσεις που θα υλοποιήσουν μπορούν να επικοινωνούν με τον αντιδήμαρχο κ. Κατραχούρα Κωνσταντίνο στο τηλέφωνο: 6955 173634.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα