Παρασκευή, 29/03/2024 | 00:53

Σ.Κ. Νικόπολη – Απόλλων Καλαμαριάς

647 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/03/2017, 12:22 μμ | 0 σχόλια
Το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής συνεχίζεται την Κυριακή 19/3 με την 20η αγωνιστική του 3ου ομίλου με την ομάδα μας να υποδέχεται στο ΔΑΚ Πρέβεζας τον Απόλλων Καλαμαριάς. Μετά τη νίκη εκτός έδρας επί του ΦΣΦ Αριστοτέλη Φλώρινας , η ομάδα μας βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας όπου ισοβαθμεί με τους Διόσκουρους Κοζάνης και θέλει να συνεχίσει επιτυχημένα ώστε να μείνει «ζωντανή» στην διεκδίκηση της 2ης θέσης του ομίλου.
Στο αντίστοιχο παιχνίδι του 1ου γύρου στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμαριάς η ομάδα μας είχε επικρατήσει δύσκολα στην παράταση με σκορ 78-79 μετά από ένα αμφίρροπο και σίγουρα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι απέναντι σε μία έμπειρη και ιστορική ομάδα που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στις εθνικές κατηγορίες.
Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας πως στη διακοπή του ημιχρόνου θα πραγματοποιηθεί χορευτική επίδειξη από τον Ποντιακό Σύλλογο Πρέβεζας στο πνεύμα ανάδειξης των πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας αλλά και σε ένδειξη καλής φιλοξενίας προς τη διοίκηση και αγωνιστικό τμήμα της φιλοξενούμενης ομάδας.
Το διοικητικό συμβούλιο ΣΚ Νικόπολη καλεί τους φιλάθλους της αγαπημένης μας ομάδας να δώσουν ισχυρό παρόν στις κερκίδες του ΔΑΚ Πρέβεζας και να δώσουν δύναμη και ώθηση στις προσπάθειες των παικτών μας. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο…

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα