Τρίτη, 19/03/2024 | 08:12

Πρέβεζα: Σοβαρό τροχαίο.-σοκαρισμένοι όσοι έτυχε να το δουν

987 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/03/2017, 9:07 μμ | 0 σχόλια

Σοβαρό τροχαίο έγινε στην Πρέβεζα στη Λεωφόρο Ειρήνης, την Τετάρτη 22 Μάρτη 2017, λίγο μετά τις 10 το βράδυ, όταν δύο δίκυκλα συγκρούστηκαν με δύναμη, μια σύγκρουση που δείχνει μετωπική, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Μάλιστα, ήταν τέτοια η σφοδρότητα της σύγκρουσης, που τα σώματα των οδηγών των δικύκλων έφυγαν στον αέρα, πολλά μέτρα πάνω από τα μηχανάκια τους.

 Ο ένας πετάχτηκε με δύναμη και χτύπησε το κεφάλι του, στο πεζοδρόμιο και το σημείο, που έπεσε ήταν γεμάτο αίματα. Στο τόπο που εκδηλώθηκε το τροχαίο ατύχημα, έσπευσαν δύο ασθενοφόρα από το γενικό νοσοκομείο Πρέβεζας, για να διακομιστούν οι οδηγοί των δικύκλων, ο ένας από τους οδηγούς δεν είχε καθόλου τις αισθήσεις του και οι πρώτες εκτιμήσεις είναι ότι πρόκειται για πολύ σοβαρό τραυματισμό, ενώ ο άλλος είχε τις αισθήσεις του, αλλά πονούσε από το χτύπημα.

 Στον τόπο έσπευσαν και άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, αλλά και δύναμη της τροχαίας Πρέβεζας. Ευχόμαστε να μπορέσουν και να τα καταφέρουν οι δύο συμπολίτες μας… Όσοι έτυχε εκείνη τη στιγμή που έγινε το ατύχημα, να βρίσκονται στη Λεωφόρο Ειρήνης, από τους συμπολίτες μας, ήταν εμφανώς σοκαρισμένοι, από αυτό που είδαν να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους.
Τα τελευταία νέα είναι πιο ευχάριστα, όσο ευχάριστα μπορεί να είναι τέλος πάντων, μετά από ένα τόσο σοβαρό ατύχημα και οι δύο άνθρωποι που συγκρούστηκαν με τα δίκυκλά τους και ο ένας και ο άλλος που είχε χτυπήσει σοβαρά, είναι εκτός κινδύνου…. Αυτό πιστεύουμε είναι το πιο σημαντικό!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα