Σάββατο, 20/04/2024 | 13:47

Λίγα λουλούδια, για τη μικρή Ραφαέλλα- Καλό Παράδεισο…

1183 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/03/2017, 12:46 μμ | 0 σχόλια

Είναι σοκαριστικό, είναι οδυνηρό, είναι τραγικό και αγιάτρευτο, να χάνει μια μάνα το παιδί της. Η Μικρή Ραφαέλλα μετά από 3 περίπου χρόνια, μαχών, ξεκουράστηκε και είναι στην αγκαλιά του Ιησού Χριστού. Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια και εύχεται δύναμη και κουράγιο στην Αντιγόνη Γάτου! Οι μάχες που δόθηκαν ήταν σκληρές,

Τι είχε πει τον Δεκέμβριο του 2015 στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη η τραγική μάνα
«Μέναμε στα Τρίκαλα. Ήταν πολύ ανήσυχη ένα βράδυ η μικρή και μου λέει ο σύζυγος πήγαινέ την μια βόλτα με το αυτοκίνητο που της αρέσει. Την έβαλα λοιπόν στο αυτοκίνητο, στο καθισματάκι της, πήγαμε βόλτα. Χαιρόταν, έκανε παλαμάκια… ήταν  9 μηνών τότε. Αποφάσισα να την πάω στο νονό της. Άρχισε να βρέχει πάρα πολύ και όταν φύγαμε μου λέει η νονά της: “κατεβαίνω να σε βοηθήσω”.
Όταν πήγα να την βάλω στο κάθισμα είχαν μπλοκάρει οι ζώνες. Έκανε σαν τρελό δεν ήθελε να μπει. Είχα και το καρότσι της πίσω με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βάλω τη νονά πίσω αγκαλιά με το παιδί. Τότε λέω στη νονά της “Kάθισε μπροστά να μην βραχεί το παιδί και μου κρυώσει.
Πέντε λεπτά ήταν το σπίτι. Και το σκότωσα… Οδηγούσα στη δεξιά πλευρά του δρόμου και ο δεξιός τροχός βρήκε στο τσιμεντένιο κράσπεδο και το παιδί χτύπησε.
Ζητούσα από τους αστυνομικούς να με πυροβολήσουν. Δεν ήθελα να βλέπω τι έκανα στο παιδί. Κατέστρεψα τη ζωή της. Αυτό το σαράκι θα με φάει».

 ο μοναδικός τρόπος που η μάνα έζησε όλον αυτόν τον Γολγοθά, δεν περιγράφεται, χαρακτηριστικό είναι μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες πως βίωσε και πως βιώνει την απώλεια του παιδιού της.

Αντιγόνη, η Ραφαέλλα σου είναι στον παράδεισο τώρα, ξέρει τις μάχες που έδωσε, σε χαμογελά και θα σε αγαπάει πάντα, όπως κι εσύ δεν θα πάψεις ποτέ, να την αγαπάς!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα