Παρασκευή, 29/03/2024 | 03:22

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας, καλεί τις επιχειρήσεις μέλη του, να αξιοποιήσουν την ΔΙΕΘΝΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ISIC

831 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/03/2017, 11:40 πμ | 0 σχόλια
Το Επιμελητήριο Πρέβεζας καλεί τις επιχειρήσεις μέλη του να αξιοποιήσουν την ΔΙΕΘΝΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ISIC και να προβούν σε ποσοστό έκπτωσης στις υπηρεσίες ή και στα προϊόντα τους. Είναι αναγνωρισμένη από την UNESCO, Εκπαιδευτικούς οργανισμούς, Υπουργεία Παιδείας και Πολιτισμού παγκοσμίως.
Το ποσοστό της έκπτωσης μπορεί να είναι διαφορετικό για κάθε επιχείρηση και θα εφαρμόζεται με την  επίδειξη της Διεθνούς Φοιτητικής τους Ταυτότητας – ISIC.


Το κέρδος των επιχειρήσεων είναι:


  • Προβολή στο Ελληνικό site  www.isicgreece.gr  & και στο παγκόσμιο www.isic.org   χωρίς κανένα κόστος.
  • Προσέγγιση νέων πελατών σπουδαστών, φοιτητών, μαθητών Ελλήνων και ξένων, μέσα από τα κανάλια της ISIC, στην πόλη που ζουν, σπουδάζουν ή ταξιδεύουν, σε όλη την Ελλάδα.
  • Αναβάθμιση της εταιρικής εικόνας και απόδειξη του ενδιαφέροντος της επιχείρησης για τους φοιτητές, σπουδαστές, μαθητές.
  • Ελευθερία διαμόρφωσης από την επιχείρηση της προσφερόμενης έκπτωσης /προσφοράς.  
Οι φοιτητές – κάτοχοι της ISIC,  Έλληνες και ξένοι  πιστοποιούν τη φοιτητική τους ιδιότητα και έχουν πρόσβαση σε χιλιάδες εκπτώσεις και προνόμια σε όλη την Ελλάδα και σε 134 χώρες σε όλο τον κόσμο. Είναι αναγνωρισμένη από την UNESCO, Εκπαιδευτικούς οργανισμούς, Υπουργεία Παιδείας και Πολιτισμού παγκοσμίως.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.isicgreece.gr  για να έχετε μια περαιτέρω εικόνα των συνεργασιών στην Ελλάδα καθώς επίσης και την ιστοσελίδα του οργανισμού ISIC ASSOCIATION www.isic.org  για την παρουσία όλων των χωρών και συνεργασιών παγκοσμίως.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα