Παρασκευή, 19/04/2024 | 18:31

Δήμος Πρέβεζας: Υποβολή αιτήσεων για την παραχώρηση χρήσης κοινοχρήστου χώρου .

585 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/03/2017, 11:24 πμ | 0 σχόλια

Ο Δήμος Πρέβεζας με την υπ’ αριθμό 83/2017 (ΑΔΑ 6ΤΗΔΩΞΧ-ΗΡ5) απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου ενέκρινε τον κανονισμό λειτουργίας και χρήσης κοινόχρηστων χώρων του Δήμου. Για το τρέχον έτος (2017) οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων προς αδειοδότηση χρήσης κοινοχρήστου χώρου (για τοποθέτηση εμπορευμάτων ή τραπεζοκαθισμάτων), πρέπει αποκλειστικά να κατατεθούν στα πρωτόκολλα του Δήμου Πρέβεζας καταληκτικά μέχρι την Παρασκευή 14 Απριλίου 2017.
Αιτήματα παραχώρησης δεν θα γίνονται δεκτά μετά την έλευση της παραπάνω προθεσμίας, με εξαίρεση τις περιπτώσεις που αφορούν καταστήματα των οποίων η άδεια ίδρυσης και λειτουργίας εκδόθηκε μεταγενέστερα.
Η αίτηση του ενδιαφερόμενου θα συνοδεύεται από:
α. Τοπογραφικό σχεδιάγραμμα υπογεγραμμένο από μηχανικό, στο οποίο να απεικονίζεται η ακριβής θέση του καταστήματος, το πλάτος της πρόσοψής του, ο περιβάλλων χώρος, η ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων και ο βοηθητικός εξοπλισμός που επιτρέπεται από τον κανονισμό.
β. Την Άδεια Ίδρυσης και Λειτουργίας Καταστήματος.
γ. Δημοτική ενημερότητα
δ. Αν ο ενδιαφερόμενος αιτείται την κατάληψη κοινόχρηστου χώρου έμπροσθεν παρακείμενου καταστήματος ή κατοικίας, τότε θα κατατίθεται και βεβαίωση της παραγράφου 4 του άρθρου 8 του Ν.1599/1986 με την συγκατάθεση του χρησιμοποιούντος ή κατέχοντος τα ακίνητα αυτά.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τις σχετικές αιτήσεις από τα γραφεία πρωτοκόλλου του Δήμου ή τα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας (κτίριο πρώην Λαϊκής Αγοράς, 1ος όροφος, γραφείο 21)

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα