Νεα

Dropdown Menu

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΖΗΤΑ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Αναρτήθηκε από Σπύρος Πλέουρας - 0Την οικονομική και κοινωνική απομόνωση των κατοίκων της ορεινής Λαγκάδας,  λόγω της πολύμηνης καθυστέρησης της αποκατάστασης των ζημιών που υπέστη ο δρόμος που οδηγεί στην περιοχή, από τον σεισμό της 17ης Νοεμβρίου 2015, καταγγέλλει με αναφορά που κατέθεσε ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς, στους υπουργούς Υποδομών και Οικονομικών.

Ο βουλευτής στην αναφορά σημειώνει ότι ο δρόμος, που εξυπηρετεί τις μετακινήσεις κατοίκων και επισκεπτών από και προς τους οικισμούς και παραλίες της βορειοδυτικής Λευκάδας παραμένει  κλειστός, 16 μήνες μετά το σεισμό, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της περιοχής.

Ο κ. Καββαδάς επισημαίνει την αναγκαιότητα άμεσης διάνοιξης του δρόμου προκειμένου να μην μείνει απομονωμένη η περιοχή και δεύτερο καλοκαίρι και οδηγηθεί σε οικονομικό αδιέξοδο.

Μάλιστα προκειμένου να συντομευθεί η αποκατάσταση των ζημιών, προτείνει στους υπουργούς να υιοθετηθεί η ίδια διαδικασία που ακολουθήθηκε για την αποκατάσταση των ζημιών στο δρόμο για τους Εγκρεμνούς και το δρόμο προς το Γιαλό, από την οποία εξαιρέθηκε ο δρόμος της Λαγκάδας, όπου υπήρξε μέριμνα του Υπουργείου Υποδομών για την εκπόνηση των μελετών και τη χρηματοδότηση των έργων.

Ο βουλευτής μαζί με την αναφορά του διαβίβασε στους υπουργούς και σχετικό αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

« Προηγούμενο
Επόμενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου