Παρασκευή, 19/04/2024 | 17:28

Δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας: Αποχώρηση Γιώργου Νίτσα από ΑΣΥΠ: Ο κ. Παππάς λειτουργεί ως σύμβουλος του κ. Μπαίλη

867 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/03/2017, 5:05 μμ | 0 σχόλια

Δύο περίπου χρόνια πριν τις εκλογλές της τοπικλής αυτοδιοίκησης του 2019 και ήδη ξεκαθαρίζει το το τοπίο στις παρατάξεις. Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου, θυμίζει η επιστολή του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” Γιώργου Νίτσα, την Κυριακή 5 Μαρτίου, στην οποία σαφέστατα αφήνει αιχμές για την πολιτική συμπεριφορά του Δημήτρη Παππά, επικεφαλής της ΑΣΥΠ, για τον οποίον λέει ότι μπέρδεψε το ρόλο του και τονίζει ότι ο κ. Παππάς λειτουργεί ως σύμβουλος του κ. Μπαίλη.

Η επιστολή, έχει ως εξής:

Προς: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας  Πρέβεζας.


Κύριε Πρόεδρε, Με την επιστολή μου αυτή σας γνωστοποιώ ότι αποχωρώ από τη Δημοτική παράταξη ΑΣΥΠ  και συνεχίζω ως ανεξάρτητος  δημοτικός  σύμβουλος.
Η Δημοτική παράταξη <ΑΣΥΠ>   δια του επικεφαλή της κ. Πάππά έχει απολέσει από καιρό τον ρόλο που οι πολίτες της Πρέβεζας μας έδωσαν , αυτόν της μείζονος αντιπολίτευσης.                                                                Η  ΑΣΥΠ βρίσκεται πολύ μακριά από τον προεκλογικό και προγραμματικό της λόγο.                                                                               Τα δυόμιση χρόνια προσπάθησα να αλλάξω νοοτροπίες και πρακτικές αλλά δυστυχώς όλα έπεφταν στο κενό.                                                             Σε πάρα πολλά θέματα  χρειάστηκε να διαφοροποιηθώ, να αναλάβω μόνος μου πρωτοβουλίες, να ψηφίσω διαφορετικά.                                  Δυστυχώς ο κ. Παππάς μπέρδεψε τον ρόλο του.                                         Έδωσα χρόνο στην παράταξη, μη θέλοντας να προδικάσω τα πράγματα πιστεύοντας στην αυτονομία της παράταξης, στις αρχές και το πρόγραμμά της, καθώς και στη δημοκρατική της λειτουργία,  όμως η αντιπαράθεση εντός της < ΑΣΥΠ>  αποδείχτηκε ότι δεν έχει κανένα νόημα.                         Ο κ. Παππάς λειτουργεί ως ο σύμβουλος του κ. Μπαΐλη.                                 Τόσο εγώ, όσο και πολλοί άλλοι που συμμετείχαμε στην παράταξη ΑΣΥΠ  λόγο της προεκλογικής μας συνεργασίας ως δημοτική κίνηση ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ όπως και αρκετοί που συμπορευτήκαμε σε αυτόν το κοινό αγώνα  έχουμε  μια Άλλη πρόταση για την Πρέβεζα,  μια Πρέβεζα  που θα λειτουργεί ως πόλη – κράτος, μέσα από διαφάνεια και δημοκρατικές διαδικασίες, θα  συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, ανοιχτοί σε συνεργασίες,  με όλες  τις δυνάμεις του δημοτικού συμβουλίου αλλά  και έξω από αυτό για μια Πρέβεζα της ανάπτυξης,  που πρώτα θα είναι οι πολίτες  της.
Πρέβεζα  4 / 3 / 2017                     
                                                        ο δημοτικός  σύμβουλος
                                                          
                                                          ΝΙΤΣΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα